• 4 فروردین 1398
  • +98 (021) 88743000

ویزای دانشجویی استرالیا و شرایط اخذ آن

ویزای دانشجویی استرالیا و شرایط اخذ آن

ویزای دانشجویی استرالیا برای افرادی مناسب است که قصد ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های استرالیا را دارند. بنابراین برای تحصیل در استرالیا ، شما باید برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا اقدام کنید. به عنوان یک چشم انداز هرساله بسیاری از دانش آموزان بین المللی برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا و تحصیل در استرالیا اقدام می کنند.

شرایط اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا توسط وزارت مهاجرت و حفاظت مرزی استرالیا (DIBP) صادر می شود. پیش از صدور ویزای دانشجویی الزامات خاصی وجود دارد که باید مورد ارزیابی قرار گیرد. این الزامات ، بسته به ملیت شما ، سطح و نوع مطالعه ای که قصد دارید انجام دهید متفاوت است.

  1. الزامات ورود موقت (GTE)
  2. شرایط مالی
  3. مهارت زبان انگلیسی
  4. الزامات سلامت و شخصیت

منظور از الزامات ورود موقت (GTE) چیست ؟

متقاضیان اخذ ویزای دانشجویی استرالیا باید شواهد کافی برای حمایت از اهداف خود جهت اقامت موقت در استرالیا را ارائه دهند. همچنین متقاضی باید ثابت کند که از برنامه ویزای دانشجویی سوء استفاده ای نخواهد کرد.  بعدها، این اسناد توسط متخصص پرونده مورد ارزیابی قرار می گیرد. هنگام ارزیابی الزامات ورود موقت مطالب زیر مورد بررسی قرار می گیرند :

  • شرایط متقاظی در کشور مبدا
  • سوابق مهاجرتی شما
  • هدف والدین از فرستادن شما (در صورتی که متقاضی زیر 18 سال باشد.)

این الزامات طوری برنامه ریزی شده است که داشنجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند جهت اخذ اقامت استرالیا اقدام کنند.

الزامات مالی : شواهد کافی برای پوشش هزینه های تحصیلی، مسافرت و زندگی در استرالیا می باشد.

الزامات مهارت انگلیسی : اگرمتقاضی از یک کشور انگلیسی زبان نباشد ، باید توانایی خود در زبان انگلیسی را ارائه دهد. در صورتی که مدرک مربوط به توانایی ارائه زبان انگلیسی را به افسر بررسی کننده ی ویزا ارائه ندهد ، ویزای دانشجویی استرالیا ملغی خواهد شد.

الزامات بهداشتی : متقاضی باید برای اثبات سلامت خود به یک دکتر که توسط اداره مهاجرت استرالیا تایید شده است، مراجعه کنید. همه دانشجویان به استثنای کسانی که از بلژیک یا نروژ هستند، باید پوشش بیمه دانشجویی خارج از کشور (OSHC) را خریداری کنند.

 

الزامات شخصیتی : این الزامات شامل یک پرونده ثبت احوال است تا اطمینان حاصل شود که متقاضی سابقه جنایی قابل توجهی نداشته باشد.

استرالیا دارای دانشگاه های معتبر در سطح جهان، کالج های حرفه ای و مکاتب برجسته زبان انگلیسی برای حمایت از دانشجویان بین المللی می باشد. تحصیل در استرالیا یک راه عالی برای تجربه زندگی منحصر به فرد و کسب مهارت های جدید است.

اگر به دنبال ادامه تحصیل در استرالیا هستید ، اخذ ویزای دانشجویی استرالیا بهترین نقطه شروع است.

شما می توانید برای کسب مهارت در یکی از دوره های ذیل برای تحصیل در استرالیا اقدام کنید :

  • دوره های زبان انگلیسی (انگلیسی عمومی ، آماده سازی آیلتس ، کمبریج  و غیره)
  • دوره های حرفه ای (کسب و کار ، بازاریابی ، گردشگری ، ورزش و تناسب اندام و غیره)
  • دوره های دانشگاهی (مدرک کارشناسی ارشد و دکتری)

مزایای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا :

اخذ ویزای دانشجویی استرالیا چندین مزیت دارد و می تواند راه حل مناسبی برای زندگی در استرالیا باشد.

  • امکان اقامت دائم پس از فارغ التحصیلی
  • برخورداری از مجوز کار تمام وقت ( مخصوص دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری می باشد.)
  • می توانید خانواده تان را با خود همراه کنید.
  • همسر شما می توانید در یک دوره تحصیلی سه ماهه ثبت نام کند.
  • عدم محدودیت در رفت و آمد به خاک استرالیا
  • اخذ مجوز کار قانونی به مدت 20 ساعت
  • همسر دانشجو می تواند به طور تمام وقت کار کند.
  • استرالیا دارای دانشگاه های برتر با رتبه زیر 100 و کیفیت آموزشی فوق العاده عالی می باشد.
  • با اخذ ویزای دانشجویی استرالیا می توانید 90 روز قبل از شروع دوره تحصیلی وارد استرالیا شوید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

  1. تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی استرالیا
  2. کپی پاسپورت
  3. تاییدیه ثبت نام
  4. مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی
  5. مدارک مربوط به بیمه درمانی
  6. نتایج آزمون زبان انگلیسی
  7. نتایج بررسی سابقه کیفری
  8. 4 قطعه عکس اخیر گذرنامه
  9. سابقه درسی وکاری
  10. اصل و ترجمه شناسنامه
  11. ترجمه سند ازدواج
  12. ترجمه کارت پایان خدمت

هزینه تحصیل در استرالیا

هزینه تحصیل در استرالیا با توجه به مقطع تحصیلی و دانشگاهی که در آن درس می خوانید متفاوت است .

هزینه تحصیل در مقطع دبیرستان : 6 هزار دلار در سال

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی : 15 هزار دلار در سال

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد : 18 هزار دلار در سال

هزینه تحصیل در مقطع دکتری : 20 هزار دلار در سال

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید