• 29 آبان 1398
  • +98 (021) 88743000

راهنمای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

راهنمای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا برای افرادی است که تمایل دارند در یکی از دانشگاه ها یا مراکز معتبر آموزشی در استرالیا ادامه تحصیل دهند . متقاضیان ویزای تحصیلی در استرالیا می توانند با دریافت این ویزا در کشور استرالیا به صورت تمام وقت تحصیل کنند و همراهان وابسته به آن ها نیز آن ها را همراهی کنند .چنان چه قصد مهاجرت به استرالیا برای ادامه تحصیل در یکی از مراکز آموزشی دارید با مشاورین ما جهت اخذ ویزای تحصیلی استرالیا تماس حاصل نمایید .

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

پیش از درخواست ویزای تحصیلی در مراکز آموزشی کشور استرالیا ،متقاضی باید شرایط مالی و تحصیلی را در این کشور داشته باشد و متقاضی در یکی از مراکز تحصیلی پذیرفته شده باشد . اما برای پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی استرالیا همانند سایر کشورها مدارکی را نیاز دارد که شامل :

تسلط بر زبان انگلیسی . اصل یا گواهی تحصیلی و نمرات . سوابق کاری . مدارک شناسایی (شناسنامه ، پاسپورت ) . مدارک لازم از نظر اینکه شرایط مالی مناسبی برای زندگی در استرالیا دارد .

شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا از لحاظ طول مدت ویزا به شرح زیر می باشد :

ویزای تحصیلی معمولا حداکثر 5سال تحت شرایطی که دانشجو در یکی از رشته های معماری یا پزشکی قبول شده باشد که معمولا اتمام این رشته ها 6 سال طول خواهد کشید و اینکه برای تکمیل دوره تحصیلی درس پیش نیاز احتیاج است ، طول خواهد کشید .

شرایط سنی ویزای تحصیلی استرالیا

مهاجرت از روش های مختلفی انجام می شود و اما یکی از روش هایی که افراد بسیاری برای مهاجرت به کشورهای دیگر انتخاب می کنند ، مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی می باشد . استرالیا به دلیل داشتن مراکز و دانشگاه های معتبر در دنیا کانون توجه بسیاری از دانش آموزان و دانشجویانی قرارگرفته است که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند . اما با وجود شرایط اخذ اقامت دائم در استرالیا تمایل به اخذ ویزای تحصیلی استرالیا را دارند . این سوال در ذهن اکثر افراد پیش می آید که شرایط سنی برای ویزای تحصیلی چگونه بوده و محدودیتی برای گرفتن ویزای تحصیلی در کشور استرالیا وجود دارد یا خیر ؟

کشور استرالیا برای تحصیل دانش آموزان در مقاطع دبستان و دبیرستان بهترین شرایط را در مدارس دولتی و خصوصی محیا کرده است و بسیاری از دغدغه های خانواده ها را با فراهم کردن امکانات رفاهی و بهبود زندگی در طول تحصیل برای دانش آموزان به وجود آورده است . دانش آموزان پس از دوره تحصیلی دبیرستان می توانند در بهترین دانشگاه های استرالیا تحصیل کنند ، حداقل شرایط سنی برای پذیرش در دانشگاه های استرالیا از میان دانش آموزان بین المللی 16 سال می باشد . جهت کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه می توانید با کارشناسان و مشاوران ما در این مجموعه مشورت های لازم را داشته باشید و از راهنمایی های آن ها استفاده کنید.

امتیازات اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

محدودیتی در رفت و آمد به خاک استرالیا برای دارندگان ویزای تحصیلی استرالیا وجود ندارد و در صورتی که تمایل داشته باشند می توانند خانواده خود را نیز همراه خود به کشور استرالیا بیاورند . دانشجویانی که ویزای تحصیلی در کشور استرالیا دارند مجاز به کار تا سقف 20 ساعت برای خود و خانواده هستند و همچنین می توانند قبل از شروع ترم جدید و بین تعطیلات ترم به صورت نامحدودی کار کنند . همسر فردی که دارای ویزای تحصیلی در استرالیا است می توانند در رشته تحصیلی 3 ماهه ثبت نام کنند و چنان چه همسر بخواهد بیش از 3 ماه در استرالیا تحصیل کند خود باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نماید. دریافت ویزا بعد از تحصیل به مدت یک سال و نیم جهت پیدا کردن کار در کشور استرالیا برای افرادی که حداقل دو سال در استرالیا تحصیل کرده اند .از همه مهم تر از مزایای تحصیل در استرالیا در صورت داشتن شرایط مالی ،اقدام برای اقامت دائم در استرالیا می باشد .

هزینه ویزای تحصیلی استرالیا چه قدر است ؟

جهت بررسی درخواست ویزای تحصیلی استرالیا ، سفارت این کشور مبلغی را دریافت کرده که در صورت رد ویزا قابل برگشت نمی باشد .میزان مبلغی که باید به سفارت پرداخت شود به شرح زیر است:

  • متقاضی ویزای دانشجویی :550دلار استرالیا
  • همراه (همسر)متقاضی بالای 18 سال : 410 دلار استرالیا
  • همراه ( فرزند ) متقاضی زیر 18 سال : 135 دلار استرالیا

جهت مشاوره و راهنمایی لازم برای اخذ ویزای تحصیلی در کشور استرالیا می توانید با مشاوران حقوقی مجموعه ما به صورت حضوری یا غیرحضوری مشورت نمایید .

 

 

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید