• 28 خرداد 1398
  • +98 (021) 88743000

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

براساس اطلاعات و آمار انتشار یافته توسط مراکز آمار معتبر، استرالیا از لحاظ اقتصادی بسیار قوی و متنوع بوده و یکی از پنج اقتصاد رو به رشد را در جهان به خود اختصاص داده است . اقتصاد کشور استرالیا به دلیل روابط مختلف با اروپا و آمریکا تضمین شده می باشد .طبق آمار به دست آمده توسط بانک جهانی کشور استرالیا دومین کشور از راحتی در راه اندازی تجارت و سرمایه گذاری اعالام شده است . برای کسب اطلاعات بیش تر جهت مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری می توانید با مشاورین ما در تماس باشید .

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا یک ویزای اقامت دائم محسوب می شود .ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا مناسب افرادی می باشد که سابقه فعالیت در کسب و کار را دارا هستند و متقاضی ادامه فعالیت تجاری خود و ایجاد سرمایه گذاری در کشور استرالیا جهت اخذ اقامت دائم هستند.ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا شامل یک دوره اقامت کوتاه مدت و موقت در استرالیا می باشد و چنان چه فرد متقاضی به تمامی تعهدات خود که مربوط به ایجاد کسب و کار و بیزینس در این کشور می شود را به طور دقیق عمل کند ، ویزای سرمایه گذاری موقت فرد به ویزای دائمی تبدیل خواهد شد .

 شما می توانید با اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا به مدت پنج سال به این کشور سفر داشته باشید . چنان چه به مدت چهار سال افراد به همراه همسر خود از طریق ویزای سرمایه گذاری در استرالیا زندگی کرده باشند ، می توانند از طریق این ویزا در کشور استرالیا اقامت داشته باشید . ویزای سرمایه گذاری در استرالیا به عنوان ویزای دائم می باشد و با اخذ این ویزا شما و خانواده خود قادر هستید:

  • در کشور استرالیا مشغول به تحصیل و کار شوید .
  • به صورت نامحدود در این کشور اقامت داشته باشید .
  • از سرویس های مراقبت پزشکی در این کشور استفاده نمایید .
  • به مدت پنج سال از طریق این ویزا به کشور استرالیا سفر داشته باشید .
  • در صورت دارا بودن شرایط مناسب جهت اقامت دائم و شهروندی این کشور اقدام کنید.

یکی از روش های مهاجرت به کشور استرالیا از طریق سرمایه گذاری در این کشور می باشد البته شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا نسبت به سایر کشورها دشواری و سختی بیش تری خواهد داشت ، با توجه به شرایط موجود می توانید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا اقدام نمایید.

شرایط لازم جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

  • شرایط سنی مناسب افراد ( کم تر از 55 سال )
  • داشتن سرمایه و دارایی مشخص
  • توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی
  • داشتن موافقت دولت منطقه ای استرالیا
  • داشتن حداقل 3 سال سابقه مدیریت در شغل مورد نظر

با داشتن ویزای بازنشستگی استرالیا، این کشور به بازنشستگان این اجازه را می دهد که قسمتی از سال های بازنشستگی خود را در این کشور به سر ببرند . جهت تکمیل اطلاعات خود به منظور اقامت در کشور استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری می توانید با مشاورین ما در ارتباط باشید . یکی از نکات مهم در رابطه با اخذ ویزا سرمایه گذاری در استرالیا این است که در صورت دارا بودن شرایط مناسب ( میزان دارایی ، گردش مالی مناسب و .. ) افراد می توانند بدون ارائه مدارک لازم بر تسلط زبان انگلیسی در این کشور اقامت داشته باشند البته این نکته نیز وجود دارد که متقاضی با پرداخت مبلغی تحت عنوان هزینه دوره آمادگی زبان انگلیسی و شرکت در این دوره بعد از ورود به کشور استرالیا خواهد بود .

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا را می توان به سه ویزای 188 ، 132 ، 888 تقسیم کرد ، در ادامه به توضیح هر کدام از این ویزاهای سرمایه گذاری می پردازیم .

مدت اعتبار ویزای 188 استرالیا چهارساله بوده و چنان چه افراد متقاضی مهاجرت به کشور استرالیا در طول مدت چهار سال به همه تعهدات خود جهت ایجاد کسب و کار و سرمایه گذاری در این کشور عمل کرده باشند ، ویزای آن ها به اقامت دائم تبدیل خواهد شد .ویزای 888 استرالیا همان ویزای اقامت دائم در استرالیا می باشد . همان گونه که قبلا بیان کردیم در صورت عمل به تعهدات مالی افرادی ک از طریق ویزای 188 وارد استرالیا شده اند به آن ها اقامت دائم اهدا می گردد .

 ویزای 132 استرالیا را تحت عنوان استعداد درخشان یا Business Talent  شناخته می شود . این ویزا مورد توجه اکثر متقاضیان ویزای سرمایه گذاری استرالیا بوده که با دریافت آن می توان اقامت دائم استرالیا را بدون گذراندن دوره های موقت اقامت در این کشور کسب کرد .این ویزا مخصوص افرادی است که در کسب و کار سابقه درخشان و مطلوبی دارند . شرایط دریافت این ویزا به نسبت سایر ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا سخت تر می باشد .

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید