• 5 اردیبهشت 1398
  • +98 (021) 88743000

راهنمای مهاجرت به نیوزلند

راهنمای مهاجرت به نیوزلند

نیوزلند در جنوب غربی اقیانوس آرام قرار گرفته و از جزایر کوچک و بزرگ تشکیل شده است.کشور نیوزلند با خشکی های دیگر فاصله زیادی دارد ، نزدیکترین کشور به نیوزلند، استرالیا می باشد که فاصله 2هزار کیلومتری با آن دارد .از لحاظ امنیت طبق آمار به دست آمده کشور نیوزلند نسبت به دیگر کشور خشونت و درگیری در آن کم تر اتفاق می افتد . جهت اقامت دائم و مهاجرت به نیوزلند راه ها و روش های گوناگونی وجود دارد که در این مقاله به بررسی آن ها می پردازیم .

روش های مهاجرت به نیوزلند

جهت اخذ اقامت در کشور نیوزلند راه ها و روش های گوناگونی وجود دارد که افراد می توانند با در نظر گرفتن آن ها یکی از روش های اخذ اقامت دائم در نیوزلند را انتخاب کنند.راه های اصلی مهاجرت به نیوزلند از طریق کار ، سرمایه گذاری ، ازدواج ، مهارت و تخصص های مورد نیاز می باشد . افراد با توجه به شرایط خود و مشاوره با وکلای دفترهای مهاجرت می توانند مناسب ترین روش مهاجرت به نیوزلند را انتخاب کنند .

برای مهاجرت به نیوزلند چه شرایطی لازم است ؟

افراد بایستی قبل از ارسال درخواست خود جهت گرفتن اقامت در کشور نیوزلند شرایط لازم را بررسی کنند . شرایطی که برای مهاجرت به نیوزلند لازم است که افراد در سلامت کامل جسمی و ذهنی باشند ،توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی را داشته باشند ، محدودیت سنی جهت مهاجرت و اخذ اقامت در نیوزلند 56 سال می باشد ،حداقل امتیاز از 100 را برای مهاجرت به نیوزلند را کسب نماید .

مهاجرت به نیوزلند از طریق تحصیل

کشور نیوزلند مانند سایر کشورهای انگلیسی زبان از دانشجویان بین المللی خود شهریه دریافت می کند .هزینه های دانشگاه در نیوزلند به رشته انتخابی افراد بستگی دارد . جهت اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت به نیوزلند باید بودجه و شرایط لازم را داشته باشید .شهریه دانشگاه های نیوزلند 25 تا 30 هزار به صورت سالیانه می باشد .دانشگاه های ایران مورد تایید کشور نیوزلند می باشند و دانشجویان جهت اخذ ویزای تحصیلی می توانند از ایران به راحتی اقدام کنند .

شرایط عمومی اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت به نیوزلند

  • معدل بالای 17 و نمرات خوب
  • تالیف کتاب و مقالات بین المللی را داشته باشد 
  • داشتن سوابق تحصیلی و ریزنمرات کارشناسی ،کارشناسی ارشد
  • تسلط کافی به زبان انگلیسی و داشتن مدرک زبان معتبر با نمره بالا
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • پذیرش از موسسه مورد نظر برای تحصیل
  • اصل گواهی اشتغال به کار
  • مدارک سوء پیشینه

چنانچه دانشجویان شرایط گفته شده را داشته باشند می توانند جهت اخذ اقامت و مهاجرت به نیوزلند برای تحصیل در دانشگاه های معتبر آن جا اقدام نمایند .اکثر افرادیکه قصد تحصیل بیش از دوره 3 ماهه در کشور نیوزلند را دارند بایستی ویزای تحصیلی دریافت نمایند اما استثنایی هم برای اخذ ویزای تحصیلی وجود دارد که شهروندان کشور استرالیا نیازی به گرفتن ویزای تحصیلی برای کشور نیوزلند نمی باشند.اما دانشجویایی که قصد گذراندن دوره های آموزشی 3 ماهه و یا کم تر از 3 ماه را دارند ، نیازی به داشتن ویزا جهت اقامت در نیوزلند را ندارند .

شرایط لازم اخذ ویزای دانشجویی در نیوزلند

الزامات و شرایط اخذ ویزای تحصیلی در نیوزلند به شرح زیر می باشد :

از سوی موسسه آموزشی مورد تایید نیوزلند پیشنهاد داشته باشید . از شرایط مالی مناسبی جهت زندگی و تحصیل در نیوزلند برخوردار باشید . چنان چه دوره تحصیلی کم تر از 3 ماه باشد نیازی به گرفتن ویزای تحصیلی نیست و تنها با ویزای توریستی می توانید در نیوزلند اقامت داشته باشید . در صورتی که قصد اقامت بیش تر از 6 ماه در کشور نیوزلند را دارید بایستی از نظر بیماری سل مورد معاینه قرار بگیرید .

هزینه زندگی در نیوزلند

با مهاجرت به نیوزلند مشاهده خواهید کرد که هزینه زندگی و حتی تحصیل نسبت به سایر کشورهایی که دانشجو می پذیرند ، پایین تر می باشد . نیوزلند هر آنچه که برای داشتن زندگی خوب را افراد نیاز دارند با قیمت های مناسب در اختیار آن ها قرار می دهد . مسکن و حمل و نقل در کشور نیوزلند نسبت به سایر کشورها مانند انگلستان پایین تر می باشد . به عنوان مثال هزینه اجازه یک ماهه آپارتمان در مرکز شهر لندن تقریبا 2 هزار پوند می باشند اما در صورتی که در نیوزلند با قیمت هزار و ششصد پوند می توان آپارتمانی با همان متراژ در منطقه ی خوب و گران قیمت نیوزلند پیدا کرد . هزینه های رفت و آمد و ماهانه افراد در کشور نیوزلند نسبت به سایر کشورها پایین تر می باشد .

 

 

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید