• 3 آذر 1396
  • +98 (021) 88743000

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و یا کارآفرینی

اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و یا کارآفرینی


الف- سرمایه گذاری (The Investor Stream)

در این روش متقاضی بایستی حداقل مبلغ 1.500.000 دلار استرالیا را بمدت حداقل 4 سال در یکی از استانهای استرالیا سپرده گذاری نماید؛ متقاضی میتواند بعد از مدت مذکور سپرده خود را برداشت نموده و در یک سرمایه گذاری جدید شرکت نماید.



شرایط مورد نیاز

1- کسب حداقل 65 امتیاز

2- متقاضی بایستی از دو سال قبل از درخواست ویزا، حداقل 2.250.000 دلار استرالیا دارایی خالص داشته باشد.

3- متقاضی بایستی 1.500.000 دلار استرالیا را در یکی از استانهای استرالیا سپرده گذاری نماید.

4- حداکثر سن 55 سال


خصوصیات ویزا

1- سپرده متقاضی بمدت 4 سال بلوکه میشود.

2- اعتبار این ویزا از تاریخ ورود به استرالیا 4 سال میباشد.

3- ورود و خروج مکرر به/از استرالیا بلامانع میباشد.

4- اجازه کار و تحصیل در استرالیا برای خانواده متقاضی بلامانع میباشد.



ب- کارآفرینی (Business Innovation Stream)

با بهره گیری از برنامه کارآفرینی ، متقاضیان واجد شرایط میتوانند با ایجاد و تأسیس یک کسب و کار و یا شراکت در یک کسب و کار موجود، اقامت استرالیا را دریافت نمایند.


شرایط لازم

1- در کشور مبدأ دارای کسب و کار باشند.

2- بدست آوردن حداقل 65 امتیاز

3- متقاضی دارای 800.000 دلار استرالیا دارایی خالص باشد.

4- بمدت دو سال در چهار سال اخیر ، بایستی گردش مالی سالیانه کسب و کار موجود متقاضی در کشور مبدأ حداقل 500.000 دلار استرالیا باشد.

5- جهت ایجاد کسب و کار مورد نظر متقاضی، بایستی یکی از استانهای استرالیا اسپانسر متقاضی شود.

6- حداکثر سن 55 سال


خصوصیات ویزا

1- اخذ اقامت 4 ساله جهت متقاضی و خانواده وی که البته کار و تحصیل جهت خانواده بلامانع است. بعد از محقق شدن شرایط لازم جهت کسب و کار راه اندازی شده توسط متقاضی، ویزای اقامت به دایم تبدیل خواهد شد.

2- ورود و خروج به/از استرالیا بصورت مکرر جهت متقاضی در مدت زمان مذکور


تعهدات متقاضی

1- متقاضی بایستی نسبت به ایجاد کسب و کار مورد نظرش، حداکثر بعد از 2 سال از ورود خود به استرالیا، اقدام نماید.

2- در صورتیکه متقاضی و یا همراهان بالای 18 سال وی دارای مدارک IELTS 4.5   نباشند، بایستی با پرداخت هزینه ای مشخص در کلاس های زبان انگلیسی در استرالیا شرکت نمایند.


پ – ویزای بازنشستگی (Retirement Visa)

جهت متقاضیانی است که با اخذ ویزای چهارساله مذکور میتوانند دوران بازنشستگی خود را در استرالیا سپری نمایند.


شرایط لازم

1- متقاضی بایستی دارای حداقل 750.000 دلار استرالیا دارایی خالص باشد.

2- حداقل درآمد سالیانه معادل 65.000 دلار استرالیا

تبصره : افرادیکه تمایل به زندگی در خارج از مراکز استانها را داشته باشند، حداقل دارایی 500.000 دلار استرالیا و درآمد سالیانه مورد نیاز 50.000 دلار استرالیا خواهد بود.

3- دریافت نمودن موافقت یک استان استرالیا جهت اقامت

4- حداقل سن 55 سال جهت متقاضی (همسر متقاضی محدودیت سن ندارد)


تعهدات متقاضی

1- متقاضی بایستی دارایی مذکور را بمدت 4 سال در استرالیا سپرده گذاری نماید(در استان مورد نظر).

2- ویزای مذکور 4 ساله است.

3- فقط به متقاضی و همسر وی اجازه اقامت داده میشود.

4- متقاضی میتواند در هفته حداکثر 20 ساعت اشتغال داشته باشد.

شرکت کانتیننتال با بهره گیری از مشاورین زبده خود، شما را در اخذ اقامت استرالیا از طریق برنامه سرمایه گذاری و یا کارآفرینی یاری میرساند.

شما میتوانید جهت آگاهی از شرایط خود جهت اخذ اقامت استرالیا، فرم ارزیابی موجود در وب سایت ما را تکمیل نموده و ارسال نمایید و یا مستقیما" با کارشناسان مهاجرتی ما تماس حاصل فرمایید تا از تسهیلات مشاوره ای ما بصورت رایگان بهره مند گردید.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید