• 10 فروردین 1396
  • +98 (021) 88743000

اخذ اقامت استرالیا با برنامه نیروی کار ماهر

اخذ اقامت استرالیا با برنامه نیروی کار ماهر

دارندگان مدارک دانشگاهی و نیز دارندگان مدارک فنی و حرفه ای میتوانند جهت اخذ اقامت استرالیا اقدام نمایند.

الف- دارندگان مدارک دانشگاهی

این متقاضیان بایستی دارای مدرک دانشگاهی بر اساس رشته های تخصصی مورد نیاز استرالیا باشند. این رشته ها در وب سایت :

www.immi.gov.au/sol

لیست شده اند. (بروز رسانی این لیست ابتدای ماه جولای هر سال میباشد)

اگر مدرک دانشگاهی شما در لیست مذکور موجود نباشد، بایستی به لیست استانها مراجعه نمایید و آنها را نیز مطابقت دهید.  این لیست ها در هر سال ممکن است چندین بار بروزرسانی شوند.

استرالیا مؤسسات آموزشی و دانشگاهی ایران را رتبه بندی نموده است که بر این اساس مدرک دانشگاهی متقاضی بایستی متناسب با مدرک مورد نیاز شغل مورد نظر در استرالیا باشد.

رتبه بندی مذکور، دانشگاههای ایران را به درجه های 1 و 2 تقسیم بندی نموده است. مدارک دانشگاههای درجه 1 معادل مدارک متناظر خود در استرالیا می باشند در حالیکه مدارک دانشگاهی درجه 2 ایران یک پله پایین تر از مدارک متناظر خود در استرالیا محسوب میشوند (بعنوان مثال مدرک کارشناسی ارشد دانشگاههای درجه 2 ایران معادل کارشناسی در استرالیا قلمداد میشوند.)


شرایط متقاضی

1-    حداکثر سن 50 سال

2-    کسب حداقل 60 امتیاز (امتیاز بیشتر، سرعت و شانس بیشتر در اخذ اقامت)

3-    داشتن IELTS 6 در مهارتهای چهارگانه مربوطه؛ استثنائاتی در ارایه اجباری IELTS بالاتر از 6 نیز وجود دارد.

4-    کسانی که در همه مهارتهای IELTS خود نمره حداقل 7 را داشته باشند، 10 امتیاز بیشتر دریافت میکنند .


انواع ویزا برای دارندگان مدارک دانشگاهی

1-    ویزای مستقل (Subclass 189- Skilled –Independent ) : با امکان کار و سکونت در هر جای استرالیا

2-    ویزای پذیرش ایالتی (Subclass190- Skilled nomination) : با امکان کار و سکونت در هر جای استان مربوطه

3-    ویزای پذیرش ایالتی (Subclass489- Skilled- regional sponsored) : با امکان کار و سکونت در مناطق غیر از  استان مربوطه



ویژگیهای ویزاهای فوق الذکر

1- ویزای مستقل (Subclass 189- Skilled –Independent ) : جهت اقامت دایم بوده و مدت آن 5 سال و قابل تمدید می باشد.

2- ویزای پذیرش ایالتی (Subclass190- Skilled nomination) : جهت اقامت دایم بوده و مدت آن 5 سال می باشد. متقاضی بایستی بمدت 2 سال در استان مربوطه ساکن شده و نیز یکسال بصورت تمام وقت اشتغال داشته باشد؛ سپس میتواند به استانهای دیگر نقل مکان نماید.

3- ویزای پذیرش ایالتی (Subclass489- Skilled- regional sponsored) : بصورت 4 ساله مشروط میباشد. متقاضی بایستی در استان مربوطه بمدت 2 سال ساکن شده و نیز یکسال بصورت تمام وقت کار کند و سپس میتواند درخواست اقامت دایم نماید. در ضمن طی این 2 سال متقاضی نمیتواند در مرکز استان مربوطه اقامت داشته باشد.

4- خانواده متقاضی مجاز به کار و تحصیل در استرالیا می باشند.

شما میتوانید جهت آگاهی از شرایط خود جهت اخذ اقامت استرالیا، فرم ارزیابی موجود در وب سایت ما را تکمیل نموده و ارسال نمایید و یا مستقیما با کارشناسان مهاجرتی ما تماس حاصل فرمایید تا از تسهیلات مشاوره ای ما بصورت رایگان بهره مند گردید.ب– دارندگان مدارک فنی و حرفه ای

دارندگان مدارک فنی و حرفه ای از وزارت کار و یا مراکز آموزش فنی و حرفه ای، دارندگان مدارک فوق دیپلم در رشته های فنی و نیز فارغ التحصیلان هنرستان های فنی میتوانند جهت اخذ اقامت استرالیا در قالب مشاغل فنی موجود در لیست کشور استرالیا اقدام نمایند. تعدادی از مشاغل مورد نظر استرالیا عبارتند از :

1-    خودرو (برق، مکانیک، نقاشی)

2-    نجاری و کابینت سازی

3-    لوله کشی

4-    جوشکاری

5-    آهنگری (سازنده قطعات و بدنه های فلزی)

6-    الکترونیک

7-    برق صنعتی و عمومی

یادآوری : با توجه به تغییر و بروزرسانی مستمر این لیست بر اساس نیازهای روز بازار حرفه ای استرالیا، پیشنهاد میشود فرم ارزیابی موجود در وب سایت شرکت کانتیننتال را تکمیل نموده و برای ما ارسال نمایید و یا مستقیما" با کارشناسان حرفه ای و مجرب ما تماس حاصل فرمایید.



شرایط متقاضی

1-    ارایه مدرک فنی و حرفه ای مربوطه

2-    کسب حداقل 60 امتیاز

3-    حداکثر سن 50 سال

4-    احراز حداقل نمره 6 در هر یک از مهارتهای IELTS

5-    قبولی در مصاحبه حضوری و یا مصاحبه راه دور (برگزاری مصاحبه حضوری و یا ویدیوچت جهت دارندگان مدارک فنی و حرفه ای و نیز تکنسین های ارزشیابی شده توسط سازمان TRA)


انواع ویزا

1- ویزای مستقل (Subclass 189- Skilled –Independent ) : جهت اقامت دایم بوده و مدت آن 5 سال و قابل تمدید می باشد.

2- ویزای پذیرش ایالتی (Subclass190- Skilled nomination) : جهت اقامت دایم بوده و مدت آن 5 سال می باشد. متقاضی بایستی بمدت 2 سال در استان مربوطه ساکن شده و نیز یکسال بصورت تمام وقت اشتغال داشته باشد؛ سپس میتواند به استانهای دیگر نقل مکان نماید.

3- ویزای پذیرش ایالتی (Subclass489- Skilled- regional sponsored) : بصورت 4 ساله مشروط میباشد.

متقاضی بایستی در غیر از مرکز استان مربوطه بمدت 2 سال ساکن شده و نیز یکسال بصورت تمام وقت کار کند و سپس میتواند درخواست اقامت دایم نماید و از تسهیلات مربوطه بهره مند گردد.

شما میتوانید جهت آگاهی از شرایط خود جهت اخذ اقامت استرالیا، فرم ارزیابی موجود در وب سایت ما را تکمیل نموده و ارسال نمایید و یا مستقیما با کارشناسان مهاجرتی ما تماس حاصل فرمایید تا از تسهیلات مشاوره ای ما بصورت رایگان    بهره مند گردید.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید