• 29 دی 1395
  • +98 (021) 88743000

پاسپورت دومینیکا و گرانادا

پاسپورت دومینیکا و گرانادا

 
دومینیکا

Dominika flag

اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در دومینیکا ، یکی از باارزش ترین و راحت ترین مسیرها برای دریافت گذرنامه جهت ورود به 100 کشور جهان میباشد. (اتریش، بلژیک، دانمارک، انگلستان، لتونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ و . . .)
دومینیکا یکی از جزایر بسیار زیبای دریای کارائیب میباشد . این کشور استقلال خود را در سال 1978 از انگلستان کسب کرد و پس از آن چه از لحاظ اقتصادی و چه سیاسی کشور مستقلی بشمار میاید .

مزایای اقامت در دومینیکا:
-اقامت دائم و همیشگی و بدون قید و شرط
-برای دولت  دومینیکا فقط اقامت در خاک خودش حائز اهمیت است و نیازی نیست تا این اقامت به اطلاع کشور زادگاه متقاضی رسانده شود.
-نیازی به اقامت همیشگی و اجباری در این کشور نمی باشد.
-شما نه تنها قادر به سفر به 100 کشور جهان می باشید ، بلکه قادر به ادامه تحصیل و اخذ مجوز کار در بسیاری از کشورها مانند انگلستان می باشید.
-افرادی که در این کشور مقیم هستند می توانند مجوز اقامت در کشورهایی مانند برمودا ، جزایر کیمن (متعلق به انگلستان) و یا باهاما و همچنین هر یک از کشورهای کارائیب را اخذ کنند.
-هیچ محدودیتی برای اجرای تبادلات بازرگانی در سراسر جهان مخصوصا در آمریکا وجود ندارد.

Domenika

نحوه سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم

اقدام برای مهاجرت به دو صورت انجام میپذیرد:

روش پرداخت بلاعوض: شما باید مبلغی را با شرایط زیر بصورت دائمی و غیر قابل بازگشت (مگر در مواردی از قبیل رد شدن ویزا) به حساب دولت دومینیکا واریز نمائید .
دو انتخاب اصلی برای شما موجود است . بعنوان یک فرد مجرد و یا بعنوان متاهل.
یک فرد مجرد و بدون خانواده باید مبلغ  100.000 دلار امریکا واریز نمائید که فقط شامل یک نفر میباشد
یک فرد متاهل به همراه همسر مبلغ 175000  دلار( یکصد و هفتاد و پنج هزار دلار)
یک فرد متاهل به همراه همسر و دو فرزند زیر 18 سال مبلغ000 200 دلار ( دویست هزار دلار )  و اضافه شدن هر فرزند  زیر 18 سال 20000 ( بیست هزار دلار) و بالای 18 سال 50000 ( پنجاه هزار دلار) افزوده میگردد .

.حتما باید از طریق وکیل مورد تائید دولت دومینیکا ، پرونده ارائه شود.

گرانادا

Grenada flag

سرمایه گذاری و اخذ پاسپورت گرانادا (مجوز تردد به 130 کشور جهان بدون نیاز به ویزا)

احساس بکر سواحل سفید و شن و ماسه ای گرانادا و  احساس آبهای زلال گرم روی پای خود. مشاهدات نفس گیر جنگلهای انبوه مناطق گرمسیری، مناظر دریایی و بنادر، غذاهای مطبوع و عطر شیرین دارچین، جوز هندی عجیب و غریب همگی تسکینی برای زندگی پر از غوغا و آلوده شهر نشینی  است و  به همین دلیل هزاران  توریست از سراسر جهان این کشور را برای آرامش خود برمیگزینند.
گرانادا یکی از آخرین جزایر  کارائیب  بوده  و  هنوز توسط اقامتگاههای تفریحی  و جهانگردان بصورت کامل تسخیر نشده است.
گرانادا متشکل از سه جزیره است: جزیره گرانادا، کریاکو  و مارتینیک. جزیره  گرانادا بزرگترین  آنهاست .
دارای 21 مایل طول و 12 مایل عرض و  مساحتی حدود 133 مایل مربع.  این کشور درجنوب شرقی  دریای کارائیب  قرار گرفته است.

با وجود نزدیکی این کشور  به خط استوا، گرانادا آب و هوای  لذت بخشی داشته و در طول سال با درجه حرارت در حدود
24-30 C (75 تا 85 F). این بدلیل بادهای خنکی است  که به آرامی از ماه آبان تا اسفند که فصل خشکی است این جزایر را با طراوت نگه میدارد.

موقعیت های کسب و کار و بیزنس  در گرانادا
کسب و کار های سنتی
برای قرن ها گرانادا دارای  اقتصاد و تاریخ غنی در حول محورصنعت ادویه جات کمیاب و نادر بوده است . در واقع، حتی تا به امروز   که به " جزیره ادویه ها "  معروف  میباشد ، تولید 23٪ از جوز هندی در جهان توسط این جزیره صورت میگیرد . دارچین، گرز و کاکائو صادرات عمده گرانادا میباشد.

Grenada

صنعت جهانگردی

در سال های اخیر، این جزیره  کوچک تلاش کرده است تا تنوع در اقتصاد خود را با تمرکز بر روی گردشگری و مهمان نوازی کسب نماید . گرانادا یکی از مهمترین و زیباترین مکان های روی کره زمین میباشد ، این کشور  قادر به  جبران وغلبه بر خسارتها ی ویرانگر که از  انقلاب و تهاجم  چند دهه قبل بجای مانده، بوده است  . امروز بیش از نیمی از نیروی کار گرانادا در استخدام صنعت جهانگردی میباشند.

آشنائی با برنامه سرمایه گذاری اقتصادی گرانادا (Grenada Economic Investment Program Introduction)
تقاضای جهانی برای برنامه های شهروندی توسط سرمایه گذاری هرگز بیشتر از این  و رقابتی تر از این نبوده است. دلایل بسیاری برای  این پدیده جهانی  وجود دارد ، اما در پایان آن به یک منافع مشترک میرسیم که توان یک کشور با سرمایه گذاری خارجی رشد پیدا خواهد کرد  وتمایل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری جهت استفاده  از مزایای شهروندی دوم میباشد.
به عنوان مثال، بسیاری از سرمایه گذاران بین المللی با انگیزه  آزادی سفر بدون ویزا، توانایی محافظت آن کشور از  ثروت شخصی و یا افزایش  و اطمینان از مراقبت های بهداشتی و آموزشی است که چنین برنامه هایی بطور بالقوه می تواند به  آنها ارائه دهد. مزایای تابعیت دوم متعدد میباشد.
این برنامه، به تازگی توسط دولت گرانادا به تصویب رسید، به سرمایه گذاران خارجی مسیری را پیشنهاد میکند که به شهروندی گرانادا در ازای حداقل سرمایه گذاری 200،000 $ USD (به علاوه هزینه اداری)  ختم میگردد.
که این مبالغ  به طور مستقیم صرف  اقتصاد گرانادا و زیرساخت ها ی آن میشود  .
تحولات جدید:
در سال 2014 دولت گرانادا قانون جدیدی  را تصویب کرد  که در آن مبلغ سرمایه گذاری پس از پنج سال به آنها بازپرداخت میگردد ( با بهره ) در غالب یک ویلا بصورت مستقل و یا مشترک .

مزایای شهروندی گرانادا:
- از طریق ویزای نوع E2  کار کردن و اقامت در امریکا بسیار ساده است.
- معافیتهای مالیاتی ، هیچ مالیاتی برای موارد زیر تعلق نمیگیرد (افزایش سرمایه  - بدون کار و یا دستمزد  - مالیات بر ارث)
- نیازی به سفرها و اقامت های اجباری در گرانادا نیست  و حتی در زمان ارائه درخواست نیازی به سفر اجباری نیست.
- شامل شدن فرزندان زیر 25 سال و پدر و پدر بزرگ های بالا 65 سال.
- بدون پیش نیاز مدارک دانشگاهی  ، زبان انگلیسی و سابقه مدیریت
- سرعت در انجام کار ، درخواست ها در طی 90 روز  از زمان تحویل آنها آماده میشوند.
- آزادی در سفر شهروندان گرانادا ، قادرید به 75 کشور جهان ، بدون نیاز به ویزا سفر کنید . از طرفی با استفاده از ویزای E2 در امریکا قادرید برای کار به امریکا بروید. کشور گرانادا در حال یکی شدن با اروپا میباشد .
- در سه ماهه اول 2015 قرار بود تا منطقه معاف از ویزای شنگن نهائی شود .

 زمان تکمیل پرونده:
حداکثر مدت زمان تکمیل پرونده از آغاز کار 3 ماه برآورد شده است.

شرایط سرمایه گذاری در گرانادا
برنامه سرمایه گذاری در گرانادا (GCBI) بدین صورت است که مبلغ 200،000 ( دویست هزار دلار ) بعلاوه هزینه ها و کارمزد های دولتی که به حساب دولت گرنادا واریز میگردد ، مجموعا مبلغ 350،000 ( سیصد و پنجاه هزار دلار ) را تشکیل میدهد .
 پس از واریز این مبلغ و تایید اقامت شما توسط دولت گرنادا، شهروندی کامل شما و همسر و فرزند زیر 25 سال و والدین شما ( پدر و مادر ) از طریق دولت تضمین میگردد .

شرایط متقاضیان:
•    حداقل سن متقاضی 18 سال تمام
•    متقاضیان میبایستی مبلغ  200،000 دلار برای تامین منابع مالی و زیر بناهای  و ساختار  پروژهای اجتماعی  کشور گرانادا سرمایه گذاری کرده و منافع آن مستقیما به کشور و شهروندان آن که شما نیز مشمول آن میگردد صرف گردد.
•    همراهان  شما شامل فرزندان زیر سن 18 سال و مجرد ، و یا دانشجوی تمام وقت  سن 18 تا 25 سال که وابسته به والدین خود میباشند  و یا بالای 18 سال که با خانواده خود زندگی میکنند و  بصورت کامل تحت پوشش مالی  متقاضی  بدلیل مشکلات فیزیکی و یا روحی میباشند .
•    پدر و مادر و یا پدر بزرگ و مادر بزرگ متقاضی و یا همسر متقاضی که سن آنها بیش از 65 سال بوده و با متقاضی زندگی و ثابت کنند که از طریق متقاضی تامین میشوند .
•    متقاضیان باید سوء پیشینه قبلی نداشته باشند.

مراحل و روند ثبت نام
- تحویل مدارک و اسناد درخواست شده و همچنین گزارش های پزشکی به مسئولین مرکز کانتیننتال در تهران .
- مسئولین مرکز کانتیننتال پس از بررسی و تائید واقعی بودن مدارک آنها را به اداره مهاجرت ارسال میدارد.
- سرمایه بعلاوه سایر هزینه ها باید به حساب سپرده مشخص شده از قبل واریز میگردد . توجه داشته باشید قبل از ارسال پرونده اصلی متقاضی ،  مبالغ باید تحویل شده باشد.
- پس از بررسی متقاضی ومدارک مورد نیاز ارسالی ، این مدارک باید به کمیته CBI گرانادا ارسال گردد تا پروسه اصلی آغاز گردد.
- CBI هر درخواست را بدقت بررسی کرده  و در طی 60 روز کاری پرونده بررسی شده و به اطلاع  GA  ( (Global Consulting Ltd نتیجه قبولی و یا مردود شدن تقاضا  خواهد رسید.
- در صورت پذیرفته شدن ، متقاضی میبایستی کلیه فرم ها و مدارک را تکمیل و اجرا نماید .
- برای هر پرونده تائید شده یک گواهی تابعیت که در حکم پایان روند شهروندی است صادر میگردد.
- پس از صدور شهروندی گرنادا ، هر متقاضی باید سوگند وفاداری یاد کند ، این سوگند ممکن است در گرانادا  و یا اگر متقاضی از طریق یک کنسولگری در هر کجای جهان است میتواند انجام گیرد.
-پس از ادای سوگند وفاداری ، درخواست صدور گذرنامه به اداره مهاجرت ارسال شده و اگر متقاضی  در گرانادا سوگند یاد کرده باشد ، میتواند در همانجا باشد تا گذرنامه بدستش برسد  ، البته باید 150 دلار  برای صدور گذرنامه در مدت یک تا دو روز پرداخت نماید  و یا میتواند از طرق دیگر برایش ارسال شود.


مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید