• 3 آذر 1396
  • +98 (021) 88743000

ویزای EB1 آمریکا

ویزای EB1 آمریکا

این نوع ویزا جهت مهاجرت به آمریکا  که به سه گروه  تقسیم میگردند بیشتر برای افرادی با استعداد های فوق العاده در زمینه های علمی ، ورزشی و هنری تنظیم شده اند. افرادی که در دانشگاه تدریس میکنند ، اعضای هیئت علمی دانشگاه ها ، مدیران بین المللی از این گروه میباشند.

قوی ترین نوع کارت سبز مختص این افراد است .

پذیرفته شدن در این گروه بسیار مشکل بوده ولی وکلا و کارشناسان حقوقی کانتیننتال پرونده های بسیاری را از این طریق به انجام رسانیده اند.



• ویزای افراد خاص (EB1)

ویزای EB1 یکی از انواع ویزاهای مهاجرتی برای افراد غیرآمریکایی می باشد که از توانایی خارق العاده ای  برخوردارند. این توانایی می تواند در زمینه های مختلف از قبیل علمی ، هنری ، ورزشی بصورت کاملا حرفه ای  باشد .

ویزای EB-1 یکی از زیرمجموعه های ایده آل جهت اقامت دائم مبتنی بر اشتغال در آمریکا است. این ویزا برای "شاغلین اولویت دار" در نظر گرفته شده است. این شاغلین، خارجیانی هستند که یا "توانایی های فوق العاده" دارند و یا از جمله "اساتید و محققان ممتاز" هستند و همچنین، برخی "مدیران شرکت های خارجی منتقل شده به آمریکا" را نیز در بر می گیرد. این ویزا به این اشخاص امکان می دهد که به طور دائم در آمریکا اقامت داشته باشند.

این ویزا به سه دسته از خارجیان اعطا می شود:

EB1-A

 افراد دارای توانایی فوق العاده در علوم، هنرها، تحصیلات، تجارت و ورزش، که توانایی آنها با تائید مراکز بین المللی و داخلی ثابت   شده و مدارک و مستنداتی  برای ثبات نمودن دارند.

این افراد باید دارای جوایز داخلی و بین المللی برای تخصص خود  باشند و به نحوه های مختلف از آنان قدر دانی شده باشد


EB1-B

 "اساتید دانشگاه ها و محققان علمی برجسته " که به طور بین المللی، به دلیل کسب مهارت های خارق العاده  خود در یک رشته خاص مورد تقدیر قرار گرفته اند. این افراد باید حداقل سه سال سابقه تدریس یا پژوهش در رشته خود را داشته باشند برای این دسته، شرایطی دیگر نیز وجود دارد.


EB1 -C

 "برخی مدیران شرکت های خارجی که بصورت بین المللی فعالیت میکنند به آمریکا منتقل شده اند" نیز می توانند از ویزای EB-1بهره مند شوند. این افراد باید در سه سال قبل از تقاضا، در شرکتی که اکنون در آمریکا فعالیت می کند، حداقل یک بار استخدام شده باشند. این ویزای نیز شرایطی اضافی در بر خواهد داشت.

 متقاضی ویزای EB-1از میان 10 شرط زیر، باید حداقل از سه شرط برخوردار باشد:

- مدرک دریافت جوایز داخلی یا بین المللی.

- مدرک عضویت در نهادهای مربوط به رشته خود، که برای عضویت در آنها برخورداری از دستاوردهای ممتاز ضروری است.

- مدرک انتشار مقاله هایی درباره متقاضی در نشریات حرفه ای یا دیگر رسانه های گسترده.

- مدرک داوری متقاضی درباره فعالیت دیگران در رشته مورد نظر، چه این داوری به صورت انفرادی باشد و چه به صورت گروهی.

- مدرک نشاندهنده خدمات علمی، دانشگاهی، هنری، ورزشی یا تجاری در رشته مورد نظر.

- مدرک تألیف مقاله های دانشگاهی در نشریات حرفه ای و رسانه های گسترده.

- مدرک حاکی از نمایش آثار متقاضی در نمایشگاه ها.

- مدرک تصدی مدیریت یا نقشی کلیدی در نهادهای برجسته.

- مدرک نشان دهنده برخورداری از درآمد بالا که نسبت به درآمد دیگران در رشته مورد نظر، بیشتر باشد.

- مدرک نشان دهنده موفقیت های تجاری در هنرهای نمایشی.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید