• 29 دی 1395
  • +98 (021) 88743000

ویزای EB5 آمریکا

ویزای EB5 آمریکا

این قانون مهاجرتی جهت مهاجرت با آمریکا که در سال 1990 در کنگره امریکا برای مدت محدودی برای جذب سرمایه های خارجی به تصویب رسید که باعث شد هر ساله بالغ بر 10000 سرمایه گذار خارجی تحت این نوع سرمایه گذاری به همراه تمامی اعضای خانواده  موفق به اخذ گرین کارت شده و در امریکا اقامت کنند.

طبق این قانون سرمایه گذار  که دوره آن تا سپتامبر سال 2016 بسر خواهد رسید باید  مبلغ 1000000 دلار  و در مناطق محروم با نرخ بیکاری بالا به میزان 500000 دلار سرمایه گذاری مینماید. البته احتمالا پس از پایان این دوره مجددا در مورد مبالغ بازنگری خواهد شد .

نوع ویزا : مهاجرتی ، منجر به گرین کارت و گذرنامه

زمان :حدود یک تا سه ماه پرونده باز میشود . 6 تا 8 ماه مصاحبه تعیین میگردد و گرین کارت صادر میشود، 6 ماه بعد وارد خاک امریکا میشوید (حداقل یک سال و نیم و حداکثر 3 سال )

مزایا: بدون نیاز به زبان انگلیسی ، مدرک دانشگاهی و تجربه مدیریت

شرایط: سرمایه گذاری 1 میلیون دلار در شهرهای بزرگ و 500 هزار دلار در شهرهای کوچک  

 مکان انتخابی شما برای شروع زندگی در آمریکا به هیچ عنوان ارتباطی با محل قرار گرفتن پروژه شما ندارد. سرمایه گذاران به هیچ عنوان نیازی به حضور روزانه  در پروژه ندارند و میتوانند آزادانه در هر کجای خاک ایالات متحده آمریکا زندگی نمایند.

گرین کارت دریافتی از وزارت امور خارجه یک گرین کارت مشروط میباشد و این بدان معنا است که سرمایه گذاری شما باید تعداد 10 فرصت شغلی چه به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم ایجاد نماید و دولت آمریکا این مورد را بعد از 21 ماه از ورود شما به خاک آمریکا بازبینی خواهد نمود و اگر به هر دلیلی پروژه انتخابی شما نتواند این موضوع را اثبات کند متاسفانه شما از کشور آمریکا دیپورت خواهید شد. و اگر پروژه انتخابی شما این تعداد فرصت شغلی را ایجاد نموده باشد شما قادر خواهید بود که گرین کارت مشروط خود را تبدیل به گرین کارت دائم نمائید. همانطور که ملاحظه مینمائید انتخاب پروژه موفق یکی از اصلی ترین ارکان مهاجرت شما به آمریکا محسوب میگردد لذا خواهشمندیم که در این راه از مشاورین متخصص ما بهره بگیرید تا در آینده به این سرمایه گذاری افتخار کنید.

خدماتی که شرکت کنتیننتال در اختیار شما قرار میدهد :

دریافت اطلاعات اولیه مبنی بر شایستگی سرمایه گذار برای شرکت در پروژه

ارائه اطلاعات تکمیلی به متقاضی در مورد پرونده ها و شرایط  پیشرفت کار

انتخاب پروژه برتر توسط متقاضی از بین پروژه های ارائه شده

واریز مبلغ مدیریت پروژه به حساب شرکت طرف قرارداد ما در آمریکا

واریز مبلغ سرمایه گذاری به صورت کلی و یا به صورت 2 مرحله ای به حساب امانی توسط سرمایه گذار

پس از تکمیل تمامی مدارک ،وکیل مهاجرتی این شرکت و یا وکیل مورد اعتماد سرمایه گذار، فرم USCIS مربوطه را ارسال مینماید.

تکمیل پکیج وزارت امور خارجه و پرداخت هزینه های مصاحبه و انگشت نگاری

تعیین وقت مصاحبه حضوری برای متقاضی در یکی از سفارتهای آمریکا در منطقه

پس از قبولی در مصاحبه، متقاضی گرین کارت مشروط 2 ساله را دریافت میدارد.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید