• 28 خرداد 1397
  • +98 (021) 88743000

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال (Skilled Worker)

 مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال (Skilled Worker)

 مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

یکی از روشهای پرطرفدار مهاجرت به کانادا استفاده از روش نیروی متخصص و ماهر (Skilled Worker) می باشد که در قالب برنامه Express Entry جدید کانادا قابل حصول می باشد.

شرایط اولیه :

1-    مدرک تحصیلی دانشگاهی
2-    مدرک زبان انگیسی آیلتس جنرال و یا زبان فرانسه TEF

3- سابقه کار مطابق با جدول طبقه بندی مشاغل کانادا (NOC) صرفا" سطوح 0 یا A یا B
4-    شرایط عمومی (مانند تست سلامتی و نداشتن سوء پیشینه)

عوامل امتیاز آور :
1-    تحصیلات : 25 امتیاز
2-    زبان انگلیسی یا فرانسه : 28 امتیاز (24 امتیاز جهت زبان خارجی اول و 4 امتیاز جهت زبان خارجی دوم)
3-    سابقه کار (حداقل یکسال) : 15 امتیاز
4-    سن : 12 امتیاز
5-    انطباق پذیری : 10 امتیاز
6-    داشتن پیشنهاد شغلی در کانادا : 10 امتیاز

حداقل امتیاز مورد نیاز جهت ورود به ثبت نام در این برنامه 67 امتیاز است. البته امتیاز بیشتر یعنی موفقیت بیشتر.

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه نیروی تخصصی فدرال

جهت تشخیص و گزینش بهترین افراد جهت اقامت کانادا، اداره مهاجرت اقدام به تدوین برنامه ای جدید بنام Express Entry نموده است. در این برنامه متقاضیان با بیشترین امتیاز در اولویت قرار می گیرند.

جهت اقدام از طریق فدرال متقاضی بایستی سه شرط زیر را داشته باشد :
الف- حداقل یکسال سابقه کار تخصصی (و ترجیحا" مرتبط با رشته خود) در 10 سال اخیر را داشته باشد. البته تخصص متقاضی بایستی در NOC کانادا (سطوح 0 یا A یا B) موجود باشد.
ب- داشتن مدرک آیلتس با نمره 6 به بالا در هر مهارت
ج- معادل سازی مدرک تحصیلی
نکته مهم : داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای معتبر کانادایی (200 امتیاز جهت سمت های مدیریتی و 50 امتیاز جهت سایر سمت ها البته در همان سطوح فوق الذکر) و یا نامزد بودن از طرف یکی از استانها به تنهایی 600 امتیاز اضافی بهمراه خواهد آورد.
با توجه به این روش، متقاضی بایستی دوره ای را در صف انتظار یا همان Express Entry منتظر بماند تا انتخاب شود و طول این دوره تنها به امتیازات وی بستگی دارد.
جهت ورود به این صف انتظار متقاضی بایستی حداقل 67 امتیاز کسب نماید. این امتیازات را وکیل پرونده با توجه به عوامل ذیل بررسی می نماید :
1-    میزان تحصیلات
2-    سوابق کاری
3-    سن
4-    مهارت های زبان انگلیسی یا فرانسه
5-    پیشنهاد کار از طرف یک کارفرما و یا نامزدی یک استان

جداول امتیاز بندی فدرال



میزان تحصیلات

مقطع تحصیلی

 امتیاز 
دکترا 25
کارشناسی ارشد یا دکترای تخصصی 23
دو مدرک بعد از دبیرستان که یکی از آن ها حداقل 3 سال باشد 22
مدرک بعد از دبیرستان حداقل 3 سال (لیسانس یا دکترای عمومی) 21
مدرک بعد از دبیرستان 2 سال 19
مدرک بعد از دبیرستان 1 سال 15
دیپلم دبیرستان 5
پایین تر از دیپلم دبیرستان 0

سوابق کاری

سوابق کاری

امتیاز  

6 سال یا بیشتر 15
4 سال 13
2 سال 11
1 سال 9

سن

سن امتیاز   
18 تا 35 12
36 11
37 10
38 9
39 8
40 7
41 6
42 5
43 4
44 3
45 2
46 1
47 یا بیشتر 0

دانش زبان

Writing Reading Listening Speaking سطح زبان
4 4 4 4 CLB 7
5 5 5 5 CLB 8
6 6 6 6 CLB 9

زبان دوم: حداقل CLB5 ، کلا" 4 امتیاز بهمراه خواهد داشت.


Writing Reading Listening Speaking معادل زبان
IELTS 6 IELTS 6 IELTS 6 IELTS 6 CLB 7
IELTS 6.5 IELTS 6.5 IELTS 7.5 IELTS 6.5 CLB 8
IELTS 7 IELTS 7 IELTS 8 IELTS 7 CLB 9

پیشنهاد کار(حداکثر 10 امتیاز)

پیشنهاد کار در کانادا

امتیاز
پیشنهاد کار تایید شده توسط HRSDC 10

پیشنهاد کار دایمی از کارفرمایی در کانادا که در

حال حاضر برای آن به طور موقت کار انجام می دهید

10

انطباق پذیری(حداکثر 10 امتیاز)

قابلیت انطباق

امتیاز
سابقه کار در کانادا (متقاضی اصلی) 10
سابقه تحصیلات در کانادا (متقاضی اصلی) 5
 سابقه تحصیلات در کانادا (همسر متقاضی) 5
سابقه کار در کانادا (همسر متقاضی) 5
داشتن پیشنهاد کار در کانادا 5
اقوام واجد شرایط در کانادا (18 سال به بالا) 5
سطح زبان همسر (CLB 4) 5

در مرحله دوم مهاجرت از طریق فدرال، نحوه امتیازبندی ها تغییر کرده و از 1200 محاسبه می شود. اگر کارفرمایی در این دوره به شما پیشنهاد کار بدهد (حداکثر 200 امتیاز) و یا از طریق استانی نامزد شوید (600 امتیاز) اضافه کسب خواهید نمود و باعث پیشی گرفتن از رقبا خواهید شد. مشروح امتیازات در سایت www.cic.gc.ca  قابل رؤیت است.

استان های دیگر کانادا

استان BC : این استان از دو روش ذیل اقدام به پذیرش مهاجر می نماید :
الف- نیروی متخصص - معیارهای انتخاب عبارتند از :
-    پیشنهاد شغل از کارفرما
-    شرح وظایف کاری که مطابقت با جدول طبقه بندی مشاغل (NOC) داشته باشد.
-    داشتن مدرک آیلتس سطح 4 (CLB 4)
-    داشتن حداقل منابع مالی
-    داشتن حداقل دو سال سابقه کار
ب- برنامه Express Entry فدرال - معیارهای انتخاب عبارتند از :
-    داشتن فایل نامبر و کد تأیید جستجوی کار (Job Seeker Validation)
-    دریافت حداقل نامزدی یکی از دسته بندی های استانی
-    داشتن پیشنهاد شغل از یک کارفرما
-    داشتن مدرک زبان آیلتس (سطح 6 در هر مهارت)
-    حداقل دو سال سابقه کار

استان Manitoba : استان منیتوبا  یک استان در حال توسعه بوده و بدلیل رشد چشمگیر اقتصادی آن پیش بینی شده تا سال 2020 با کمبود حدود 20000 نیروی کار متخصص مواجه خواهد شد. هرساله حدود 16000 مهاجر جدید وارد این استان شده که از این تعداد 85% بعد از حدود سه ماه موفق به پیدا نمودن شغل و 75% نیز بعد از حدود 5 سال صاحب خانه شخصی می شوند.
یکی از روشهای مهاجرت همانا نیروی کار متخصص می باشد. این استان در این مورد روش خاص خود را داشته و بر اساس نیاز بازار خود ، تخصص های لازم را برمی گزیند و بعد از طی مراحل لازم، افراد دارای شرایط را به اداره مهاجرت معرفی می نماید.
فرآیند گزینش نیروی کار متخصص (Skilled Worker) :  
-    اعلام علاقمندی به کار کردن در این استان (EOI)
-    دارندگان بیشترین امتیاز انتخاب می شوند.
-    سپس مراحل اخذ ویزا از اداره مهاجرت انجام می شود.
داشتن ارتباط و وابستگی به کانادا برای متقاضیان مهاجرت از طریق نیروی کار متخصص، الزامی است که از یکی از طرق زیر احراز می گردد :
-    داشتن اقوام نزدیک یا دوستان در این استان
-    داشتن سابقه تحصیلی یا کاری در این استان
-    انتخاب از طرف استان با توجه به تخصص و مهارت خاص
کسب حداقل 60 امتیاز ، با توجه به شرایط فوق الذکر، الزامی است. پارامترهای امتیازآور عبارتند از :
-    زبان
-    سن
-    تحصیلات
-    سابقه کار
-    ارتباط و سازگاری در استان

استان New Brunswick : متقاضیان SW (نیروی کار متخصص) در این استان که از طریق سیستم امتیاز بندی فدرال (Express Entry) ثبت نام کرده اند، و نیز در صورت دارا بودن 67 امتیاز از 100 امتیاز جدول ذیل، می توانند بصورت آنلاین در وب سایت استان جهت نامزد شدن ثبت نام نمایند.
جدول امتیازات در آدرس وبگاه : http://www.welcomenb.ca/content/dam/bitp/pdf/ExpressEntryGuide-E.pdf

جدول امتیازات

شرح امتیاز   
زبان اول 24
زبان دوم 4
تحصیلات 25
سن 12
تجربه کاری 15
پیشنهاد کاری(Job Offer) 10
تطابق با محیط (Adaptability) 10
جمع کل 100



استان Newfoundland and Labrador : از طریق نیروی کار متخصص و روش Express Entry میتوان با شرایط ذیل اقدام نمود :
-    از طریق Express Entry فدرال اقدام کرده باشند و فایل نامبر داشته باشند.
-    دارای پیشنهاد کار (Job Offer) در این استان باشند.

قلمرو Northwest Territories: از طریق نیروی کار متخصص و روش Express Entry میتوان با شرایط ذیل اقدام نمود :
-    از طریق Express Entry فدرال اقدام کرده باشند و فایل نامبر داشته باشند.
-    دارای پیشنهاد کار (Job Offer) در این استان باشند.

استان Saskatchewan : این استان به دو روش زیر نیروی متخصص می پذیرد :
-    دارای پیشنهاد کار (Job Offer) در این استان باشند.
-    کسانی که تخصص آنها در لیست مشاغل مورد نیاز استان باشد.
شرایط متقاضیان :
الف- داشتن مدرک حداقل IELTS 4 (متناسب با درخواست کارفرما، نیاز به سطح آیلتس بالاتر محتمل است.)
ب- داشتن مدرک دانشگاهی و متناسب با تخصص ارائه شده
ج- داشتن حداقل یکسال سابقه کار در طی 10 سال گذشته
د- احراز حداقل 60 امتیاز

استان Ontario : این استان به دو روش زیر نیروی متخصص می پذیرد :
-    دارای پیشنهاد کار (Job Offer) در این استان باشند.
-    داشتن حداقل 400 امتیاز در Express Entry
سایر متقاضیان :
الف- داشتن حداقل دو سال تجربه کاری مرتبط
ب- داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی
اطلاعات بیشتر و نیز جدول امتیازات در وب سایت :www.ontarioimmigration.ca
در صورت تمایل به بررسی وضعیت شما جهت مهاجرت، میتوانید فرم ارزیابی در وب سایت مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا را تکمیل نموده و برای ما ارسال نمایید. (به آدرس : www.continentalgp.co/fa/evaluation)
در اولین فرصت کارشناسان زبده ما با شما تماس خواهند گرفت.
در ضمن میتوانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات قوانین مهاجرت با ما تماس بگیرید.

اگر قصد مهاجرت به کانادا و یا استرالیا را دارید، با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تماس حاصل فرمائید و از مشاوره رایگان تلفنی و حضوری ما بهره مند شوید.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید