• 29 دی 1395
  • +98 (021) 88743000

ویزای E2 آمریکا

ویزای E2 آمریکا

E2 Special Offer

این ویزا جهت مهاجرت به آمریکا بصورت کلی برای کارآفرینی و تاسیس یک بیزنس کوچک طراحی شده که متقاضی در مدت زمان کوتاهی بتواند به همراه خانواده در آمریکا مستقر گردد.

مدت زمان این ویزا فقط برای دو سال تعیین شده و متقاضی پس از دو سال در صورتیکه تمایل داشت میتواند به مدت دو سال دیگر ویزا را تمدید نماید.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

Business in USA

دولت ایالات متحده امریکا همیشه آماده پذیرش سرمایه گذار میباشد.



دو روش کلی برای سرمایه گذاری در آمریکا وجود دارد.

ما در اینجا اجمالا" به هر دو روش اشاره ای  مختصر می کنیم ولی برای آگاهی از جزئیات، حضور در جلسه مشاوره رایگان الزامی است  .

1- ویزای E2

 این ویزا در مدت کمتر از شش ماه تا هشت ماه  صادر میشود  ، ویزای نسبتا آسانی است . اگر حداقل حدود 150 هزار دلار موجودی نقدی و حدود 300 هزار دلار  املاک داشته باشید میتوانید تقاضا بدهید و به احتمال بسیار زیادی آنرا دریافت خواهید کرد.

باید یک کسب و کاری در شهری بیابید ( که ما اینکار را انجام میدهیم ) ، سپس باید یک ویزای توریستی گرفته و به امریکا بروید ( که آنرا نیز بعهده ما بگذارید ) پس از انتخاب کسب و کار میتوانید یک حساب بانکی امانی باز کنید و پس از بازگشت به ایران وکلای ما براحتی ویزای شما را آماده میکنند .

این ویزا برای دو سال اجازه اقامت و تردد را به شما و اعضای خانواده شامل فرزندان زیر  بیست و یک سال را میدهد .

پس از اتمام این دو سال و بعد از بازدید، ویزا برای  دو سال دیگر تمدید می شود و به همین ترتیب آنقدر این دو ساله ها ادامه مییابد تا بالاخره بتوانید از طرق مختلفی آنرا به گرین کارت تبدیل کنید .

2- ویزای EB5

این ویزای سرمایه گذاری ، در حجم بزرگتر با یک میلیون دلار در شهر های بزرگ و یا با پانصد هزار دلار در شهرهای کوچکتر که جمعیت کمتری دارند، میباشد .

مدت زمان صدور آن کمی بیشتر است یعنی حدودا دو تا سه سال زمان میبرد ولی ارزش صبر کردن را دارد چون بهمراه خود گرین کارت را میآورد.

این نوع ویزا از دو طریق حاصل میگردد . اول آنکه  میتوانید از طریق  سرمایه گذاری منطقه ای عمل کنید یعنی در یک پروژه دسته جمعی که پشتوانه دولت و کمک بانکها را  به همراه دارد .

نکته مثبت آن این است که احتمالا سود دهی بیشتری دارد و امنیت بالاتر و امکان ورشکستگی کمتر ، اما  ، اگر بشما ویزا ندهند چه میشود !؟

نکته منفی آن اینست که نمیتوانید بلافاصله سرمایه خود را پس بگیرید ، چون پول شما در یک حساب امانی نیست که هر زمان که بخواهید بتوانید آنرا خارج کنید لذا بازپس گیری آن زمان میبرد .

 روش دوم ، از طریق سرمایه گذاری شخصی و فردی بر روی پروژه ای که خودتان صاحب آن هستید انجام میشود . کسی یا مرکزی مثل ما باید به شما کمک کند تا آنرا بیابید؛ روی آن سرمایه گذاری کنید.

سرمایه مال شماست . اگر ویزا نگرفتید هیچ مانعی ندارد ، پول خود را بلافاصله  پس میگیرید ویا بگذارید آن کسب و کار باشد و سود آنرا بگیرید.

شما آزادید به هر روش که مایلید عمل کنید



چرا سرمایه گذاری؟  

USA investing


فقط ورود به امریکا و کسب اقامت ؟            رشد سرمایه و کسب درآمد ؟

پاسخ این سئوال را خودتان بدهید فقط آگاه باشید کسی که برای او ورود به آمریکا اهمیت بیشتری دارد تا سوددهی در سرمایه گذاری، از ویزای ورود E2 استفاد کرده و سپس ویزای خود را به گرین کارت تغییر میدهد.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید