• 29 دی 1395
  • +98 (021) 88743000

ویزای H1B آمریکا

ویزای H1B آمریکا

ویزای کار جهت مهاجرت به آمریکا H1B

کلیه فعالیتها و کارهائیکه از طرف یک کارفرمای امریکائی پیشنهاد میگردد و بصورت مقطعی و برای مدت زمان کوتاهی باشد از این نوع ویزا استفاده میشود . این ویزا میتواند برای یک تا سه سال ارائه گردد.

 افرادی که دارای دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و یا در بعضی موارد خاص مانند داشتن تجربه کاری مستند نیز بدون داشتن مدرک کارشناسی (در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند) می توانند تقاضای ویزای کار بدهند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس اجباری بوده و کارفرما باید واجد شرایط باشد و نیز از سوی اداره مهاجرت آمریکا مورد تایید قرار گرفته باشد.

در مواردی که متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد، داشتن 12 سال تجربه کاری در رشته هایی خاص و توانایی میتواند  اثبات این ادعا در خصوص اخذ این نوع ویزا باشد.

این ویزا معمولا سه ساله صادر می شود و حداقل مدت زمان این ویزا یک ساله بوده و تا 6 سال نیز قابل تمدید و افزایش می باشد. همسر و فرزندان زیر 21 سال شخص متقاضی می توانند به عنوان همراه وی وارد خاک آمریکا شوند ولی اجازه کار نخواهند داشت.

در صورتی که کارفرمای آمریکایی درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود نیاز  داشته باشد، و هیچ امریکائی متقاضی آن شغل بخصوص نباشد ، متقاضی می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت نماید و اجازه اقامت دائم در آمریکا را کسب نماید.

برخی خصوصیات این ویزا عبارتند از:

- مدت زمان لازم جهت بررسی مدارک یک متقاضی ویزای کار در آمریکا 4 الی 6 ماه می باشد.

- ویزای کار H1B به دارنده ویزا اجازه ورود و خروج مجدد به امریکا را در مدت زمان اعتبار ویزا می دهد.

- متخصص خارجی در آمریکا بر اساس ویزای کار H1B می تواند حداکثر تا مدت زمان 3 سال ویزای خود را تمدید نماید.

- پس از 6 سال اقامت با ویزای H1B یک متخصص خارجی می بایستی خاک آمریکا را برای مدت 1 سال ترک نموده و مجددا برای این نوع ویزا اقدام نماید.

- تعداد ویزاهای کار H1B به صورت سالیانه 65000 فرصت شغلی را ایجاد می نماید.

- افراد دارنده ویزای کارH1B می توانند به صورت تمام وقت و یا پاره وقت مشغول به کار شوند و می بایستی بر اساس فعالیت های قید شده توسط کارفرما انجام وظیفه نمایند و اجازه کار با کارفرمای دیگری را ندارند.

- زمان درخواست و فایل نمودن ویزای H1B اول ماه April هر سال می باشد و آخرین فرصت جهت گشایش فایل، بستگی به زمان تکمیل 65000 فرصت شغلی دارد. در برخی سال ها پس از گذشت 3 ماه این تعداد فرصت شغلی تکمیل می شود و در سال دیگر ممکن است به مدت 12 ماه این تعداد تکمیل نشده باشد، و این موضوع رابطه مستقیمی با وضعیت اقتصادی در آن سال دارد.

- در صورت اخراج نیروی کار توسط کارفرما، نیروی کار می بایستی ظرف مدت دو هفته کارفرما و شغل جدیدی پیدا نماید در غیر این صورت باید خاک آمریکا را ترک نماید.

رشته های پزشکی، مهندسی، حقوق، ریاضی، معماری ،حسابداری، بیزنس ، هنر و حرفه های تخصصی دیگر در لیست مشاغل تخصصی این نوع ویزا قرار دارند.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید