• 29 دی 1395
  • +98 (021) 88743000

ویزای L1-L2 آمریکا

ویزای L1-L2 آمریکا

اگر از تاسیس شرکت شما بیش از سه سال گذشته و مایلید یک شعبه در ایالات آمریکا داشته باشید، با تاسیس شعبه برای شما و مدیر عامل این شرکت میتوانید در جهت مهاجرت به آمریکا  اقدام  نمائید.

ویزای L-1   : ویزای مخصوص انتقال کارمندان شرکتها می‌باشد.این ویزا اجازه میدهد تا مدیران ،صاحبان و به خصوص کارکنان شرکتها برای نمایندگی‌ موجود در ایالت متحده کار کنند.لازم به ذکر است سالیانه تعداد بسیاری این ویزا را دریافت میکنند و هیچ گونه محدودیتی برای صدور وجود ندارد. شما برای این ویزا واجد شرایط خواهید بود اگر به عنوان یک مدیر اجرایی و یا یک فرد با دانش تخصصی لازم برای حداقل ۳ ساله گذشته فعالیت کرده باشید، و برای کار در آمریکا و استفاده از مهارت خود به آمریکا مسافرت کنید. شعبه آمریکایی شرکتی که شما به آن انتقال پیدا کرده اید میبایست نمایندگی‌، و یا زیر مجموعه وابسته و یا شریک کاری شما باشد.شما میبایست از شرکت غیر آمریکایی انتظار انتقال و یا درخواست برگشت را داشته باشید. از شما انتظار میرود به طور کلی‌ و تمام وقت و به صورت سیستماتیک و بصورت منظم وقت خود را به کار اختصاص دهید.

ویزای 2-L  :زمانی‌ که شما برای ویزای L-1   تأیید شدید همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ ساله شما با ارائه مدارک رابطه خویشاوندی با شما میتوانند ویزای 2-L  را دریافت کنند.لازم به ذکر است فقط همسر شما اجازه کار دارد نه فرزندان.

شرکت امریکائی میتواند حتی غیرانتفاعی باشد مانند انجمن های خیریه و از این قبیل . این برای شرکتهای کوچکتر مزیتی محسوب میشود چون اجازه میدهد که شرکت را در ایالات متحده امریکا توسعه دهدو اجازه میدهد مدیران حرفه ای با مهارت بالا این شعب را که شعبه اصلی شناسائی میشوند را اداره نمایند .

از آنجائیکه که اداره مهاجرت  امریکا در مورد تقاضا ی این نوع ویزا ( که از طرف شرکتهای کمتر شناخته شده ارائه میشود) موشکافانه بررسی و تحقیق میکند ، مشاورین مهاجرتی  آگاه تر و وکلای مهاجرتی قوی تری توصیه میشود.

این ویزا  که بصورت کلی برای شرکت های کوچکی که مایلند فعالیتهای خود را به ایالات متحد امریکا توسعه و بسط دهند بسیار مناسب میباشند .

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید