• 7 خرداد 1397
  • +98 (021) 88743000

تغییرات حقوقی جدید در مورد لغو شهروندی

تغییرات حقوقی جدید در مورد لغو شهروندی

 تغییرات حقوقی جدید برای شهروندان کانادایی که با لغو شهروندی خود مواجه شده اند


تغییرات در قوانین شهروندی کانادا حقوق جدیدی را برای کسانی که امکان لغو شهروندی آنها وجود دارد، قرار داده است.
از تاریخ 5 فوریه 2018 افرادی که با لغو حقوق شهروندی خود در کانادا مواجه شده اند دو گزینه پیش روی دارند، این افراد یا باید منتظر تصمیم دادگاه فدرال باشند و یا اینکه تا زمان تعیین تکلیف از طرف وزیر مهاجرت به کانادا صبر کنند.
آقای احمد حسین وزیر امور مهاجرت، شهروندی و پناهندگی کانادا طی بیانیه ایی اعلام کرد:" با دادن حق انتخاب به افراد برای اینکه کدام سیستم به امور پناهندگی آنان رسیدگی کند، می توان عدالت را رعایت کرد."
وی افزود:" با ادامه در جهت ساخت و بهبود این روند ما قادر خواهیم بود عدالت و یکپارچگی را در برنامه مهاجرت خود حفظ کنیم و از ارزش شهروندان کانادایی حمایت کنیم."
این تغییرات همچنین باعث ایجاد گام های جدیدی در فرایند لغو شده است، درجائیکه مقامات IRCC مدارک ارسالی را بررسی مجدد نموده و تصمیم میگیرند که آیا فرآیند لغو قبل از ارجاع آن به دادگاه فدرال، ادامه یابد یا متوقف گردد.
افرادی که در خواست بررسی مدارک خود را در مورد وضعیت شهروندی خود به وزیر مهاجرت کانادا برای تصمیم گیری سپرده اند، می توانند از دادگاه فدرال تقاضای تجدید نظر کنند.
تغییرات بخشی از دادخواست C_6است که در ژوئن 2017 تایید شد. دادخواست C_6 شامل یک سری از اصلاحات در مورد قوانین شهروندی کانادا است و همچنین منسوخ کردن تعدادی از ماده های مطرح شده توسط دولت محافظه کار سال 2015 است.
در ماده های قانونی قبلی، وزیر مهاجرت در مواردی مانند محل اقامت جعلی، جنایت های مخفی شده و هویت های جعلی تصمیم گیری می کرد. دادگاه فدرال در مواردی چون کلاهبرداری های مربوط به جنایت های سازمان دهی شده، امنیتی، نقض حقوق فردی و بین المللی  فعالیت داشت.
تعدادی از این اصلاحات که در دادخواست C-6 به آن اشاره شده است، شامل تغییرات در ملاکهای کسب شهروندی کانادا است که در زیر آمده است:
• متقاضی باید 3سال از 5 سال را در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد(1095 روز)، بدون هیچ محدودیت حداقل تعداد روز در طول سال .
• متقاضی ممکن است حضور هر روز خود را در کانادا به عنوان مقیم موقت یا شخص نیازمند حمایت (Protected) قبل از اینکه به عنوان شهروند دائم کانادا شود، لحاظ نماید؛ از نیم روز تا حداکثر 365 روز به عنوان شرط حضور فیزیکی جهت اخذ اقامت (در طول پنج سال قبل از تاریخ اقدام خود).
• متقاضیان بین سنین 18 تا 54 باید نیازمندی های لازم جهت زبان و دانش مورد نیاز را برآورده سازند. این مهم قبلا بین سنین 14 تا 64 سال بوده است.

اگر قصد مهاجرت و یا سفر به کانادا و یا استرالیا را دارید، با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تماس حاصل فرمائید و از مشاوره رایگان تلفنی و حضوری ما بهره مند شوید.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید