• 1 مرداد 1398
  • +98 (021) 88743000

بررسی شرایط و اخذ ویزای کاری استرالیا

بررسی شرایط و اخذ ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری استرالیا از جمله ویزاهایی است که افراد متقاضی در صورت دارا بودن شرایط لازم می توانند از طریق آن وارد استرالیا شوند و در آن جا برای مدتی اقامت داشته باشند .استرالیا همانند سایر کشورهای پیشرفته و مهاجرپذیر شرایطی را برای اخذ ویزای کاری استرالیا برای افراد در نظر می گیرد . ما در این مقاله قصد داریم شما را با شرایط و انواع ویزای کار استرالیا بیش تر آشنا کنیم، پس همراه ما باشید .

شرایط اخذ ویزای کاری استرالیا 

ویزای کاری استرالیا انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن ها نیاز به تجربه ، مهارت و شرایط خاصی برای فرد متقاضی دارد . اقدام از طریق اخذ ویزای کاری استرالیا یکی از راه های مناسب اقامت در استرالیا می باشد . مشاغل خاصی از طریق ویزای کار استرالیا به افراد معرفی می شود . اکثر افراد اقامت کاری را با ویزای کار اشتباه می گیرند . ویزای کاری استرالیا به فردی داده می شود که کارفرما برای شغل مشخص از طریق اداره در کشور هدف برای فردی فرصت کاری معتبری را صادر می کند. کارمند در این صورت می تواند از طریق اخذ ویزای کار جهت اقامت در آن کشور اقدام کند ، البته این نکته نیز وجود دارد که فرد متقاضی باید بداند که در زمان اقامت در کشور از طریق ویزای کاری نمی تواند از بعضی از خدمات دولتی کشور مربوطه استفاده نماید .

در ویزای کار کارفرما به نوعی ضامن فرد متقاضی می باشد و دولت تعهدی به فرد متقاضی ندارد .در زمان اتمام همکاری کارفرما با کارجو باید کشور را ترک نماید اما اقامت کاری نوعی ویزا می باشد که حمایت دولت و کشور میزان را دارد . کشورهایی که نیاز به نیروی کار هستند به صورت سالانه لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را اعلام می کنند . با توجه به بررسی ها و مطالعات انجام شده از مهاجرین پذیرفته شده و با تعیین هدف مشخص افراد متقاضی جهت اخذ ویزای کار استرالیا شانس خود را امتحان خواهند کرد . مشاورین و کارشناسان باتجربه کانتینتال با بررسی و شرایط افراد متقاضی و شرایط پذیرش کشور مقصد میزان شانس و موفقیت مهاجرین را اعلام می کنند و آن ها را در زمینه مهاجرت و اخذ اقامت موقت و دائم در کشورهایی چون استرالیا ، کانادا ، نیوزلند و .. راهنمایی خواهند کرد .

جهت کسب اطلاعات بیش تر در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا و اقامت دائم در خارج از کشور می توانید با مشاورین ما در تماس باشید .

شرایط و بازار کار برای اخذ ویزای کاری استرالیا

کشور استرالیا به دلیل ثبات اقتصادی و توسعه در آن شرایط مطلوبی در دنیا دارد . شرایط کاری در این کشور براساس قوانین فدرال و موافقت های محل کار تنظیم می شود . ضوابط و شرایط حق و حقوق پرداختی کارکنان شرکت ها براساس استانداردهای موجود با حداقل حقوق با توجه به ساعات کاری و حدقل مرخصی برای کلیه کارکنان محاسبه می شود . ساعات کار در این کشور 36 تا 40 ساعت در هفته می باشد . استاندارد ساعت کاری در استرالیا از ساعت هفت صبح تا سه و نیم بعدازظهر می باشد اما در برخی از شرکت ها این ساعت از نه صبح تا پنج بعدازظهر می باشد . به دلیل پایین بودن سن بازنشستگی در این کشور کارفرمایان در صورت کمبود نیرو به راحتی می توانند از کارجویان سایر کشورها استفاده کنند . افراد متقاضی جهت استخدام در استرالیا باید به زبان انگلیسی مسلط باشند و هم چنین تحصیلات دانشگاهی آن ها نیز رسمیت داشته باشد و از همه مهم تر در زمینه و حرفه کاری خود مهارت کافی را داشته باشند.

اقامت کاری در استرالیا

استرالیا جزو کشورهایی است که همواره به دنبال جذب نیروهای متخصص در زمینه های مختلف می باشد . اگرچه در سال های گذشته تغییراتی در قوانین پذیرش مهاجر در این کشور به وجود آمده است اما همچنان این کشور مشتاق جذب نیروی متخصص از سراسر دنیا می باشد . شرایط لازم جهت اخذ ویزای کار در استرالیا برای افراد متخصص به شرح زیر می باشد :

  • شرایط سنی 18 تا 50 سال در زمان درخواست کار
  • تکمیل بودن مدارک لازم جهت درخواست اخذ ویزا در استرالیا
  • داشتن مدرک زبان و کسب امتیاز مورد نیاز برای اقدام به اخذ ویزا
  • ارائه و ارسال درخواست ویزای کار استرالیا به سفارت آن کشور
  • مهارت مرتبط با یکی از مشاغل اعلام شده توسط دولت استرالیا را داشته باشد

برای اطلاع از شرایط و درخواست ویزای دانشجویی استرالیا ، ویزای کار در استرالیا و اقامت استرالیا با مشاورین ما در تماس باشید 

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید