• 28 مهر 1396
  • +98 (021) 88743000

لغو شرایط همزیستی ۲ سال برای اسپانسرشیپ همسر-کانادا

لغو شرایط همزیستی ۲ سال برای اسپانسرشیپ همسر-کانادا

لغو شرایط همزیستی ۲ سال برای اسپانسرشیپ همسر



بالاخره دولت کانادا قانونی را تصویب نمود که طبق آن تغییراتی را در ارتباط با اخذ اقامت دائم از طریق اسپانسرشیپ همسر در نظر گرفته است.

طبق قانون قبلی اگر زمان ازدواج طرفین، کمتر از ۲ سال بود و زوج دارای فرزند مشترکی نبودند، زوجی که اسپانسر شده بودند، باید پس از کسب اقامت دائم مشروط، توسط اسپانسر شونده، به مدت ۲ سال مداوم زندگی مشترک می داشتند و در غیر این صورت امکان داشت اقامت دائم شخص اسپانسر شونده از او باز پس گرفته شود.

در قانون جدید این محدودیت ۲ ساله ملغی شده و زوج هایی که پرونده شان در حال بررسی است و یا در آینده از این روش  اقدام می نمایند، نیازی به داشتن ۲ سال زندگی مداوم پس از دریافت اقامت دائم نخواهند داشت.

قانون قبلی در اکتبر ۲۰۱۲جهت جلو گیری از ازدواج های صوری، توسط دولت محافظه کار قبلی به تصویب رسیده بود.  ولی دولت جدید با لغو آن مانع آسیب های خانوادگی طرح قبلی شده است. پیش بینی های لازم در قانون جدید جهت بررسی پرونده های این روش توسط افسر اداره مهاجرت و جلو گیری از ازدواج های جعلی در نظر گرفته شده است و محدودیت اعمال شده نیز عدم امکان اسپانسر کردن همسر جدید توسط شخص اسپانسر شونده به مدت ۵ سال می باشد.

مهاجرتی موفق و مطمئن را با کانتیننتال تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید