• 1 مرداد 1398
  • +98 (021) 88743000

مهاجرت از طریق ویزای اسپانسرشیپ کانادا

مهاجرت از طریق ویزای اسپانسرشیپ کانادا

اگر شهروند یا مقیم کشور کانادا هستید و بالای سن 18 سال را دارید می توانید افرادی را به کشور کانادا بیاورید و اقامت دائم در کانادا را برای آن ها دریافت کنید . اسپانسرشیپ کانادا در زمینه ویزاهای خانوادگی شامل مواردی چون اسپانسر همسر ، اسپانسر پدر و مادر ، پدربزرگ و مادربزرگ ، اسپانسر فرزندان وابسته ( فرزندانی که به سرپرستی گرفته شده اند ) و اسپانسر سایر افرادی که واجد شرایط هستند ، در نظر گرفته می شود . در صورتی که هر یک از این افراد اسپانسر شوند ، شرایط زندگی در کانادا ، تحصیل و کار را نیز پیدا می کنند .

 فرد اسپانسرکننده با امضای undertaking تعهد خود را نسبت به تامین هزینه های مسکن ، خوراک و پوشاک فرد اسپانسرشونده در مدت زمان تعیین شده اعلام می کند . در قسمتی از این قرارداد شما تضمین می کنید که فردی را که اسپانسر کرده اید از دولت کانادا درخواست دریافت کمک هزینه زندگی نخواهد کرد .در صورتی که این اتفاق بیفتد شما موظف به برگرداندن آن به دولت خواهی بود . قراردادی نیز به صورت مجزا بین فرد اسپانسر شونده و اسپانسرکننده امضا می شود تحت عنوان agreement تا دولت از اینکه طرفین از مسئولیت های خود آگاهی کامل دارند مطمئن شود .

دقت داشته باشید که ویزای اسپانسرشیپ کانادا با ویزای موقت سوپر ویزای کانادا متفاوت می باشد . ویزای طولانی مدت دیدار خانواده که سوپر ویزا نام دارد به والدین مهاجر این امکان را می دهد تا با دریافت ویزای ده ساله کانادا در طول این بازه زمانی در کشور کانادا زندگی و رفت و آمد داشته باشد.اولین سفر از طریق این ویزا بدون خروج به مدت 2 سال بوده ولی سفرهای بعدی بیش 6 ماه نمی توانند پیوسته باشند . البته باید این نکته را نیز عنوان کرد که این ویزا با ویزای توریستی کانادا متفاوت است . جهت اقدام از طریق ویزای اسپانسرشیپ کانادا با مشاورین و کارشناسان ما به صورت تلفنی یا حضوری در تماس باشید.

قوانین بعد از اسپانسرشیپ کانادا برای زوجین

قوانین پس از اسپانسرشیپ همسر در کانادا به این صورت است که فرد اسپانسرکننده به مدت 3 سال بعد از اخذ ویزای اقامت از لحاظ مالی بتواند فرد اسپانسرشونده را حمایت مالی کند . افراد بعد از اسپانسرکردن همسران خود تا پنج سال از اسپانسرکردن فرد دیگری ( در صورت جدایی از یکدیگر ) منع می شوند .در صورتی که زوجین به مدت دو سال باهم زندگی کرده باشند و فرزندی نداشته باشند بعد از اخذ ویزای اقامت دائم باید به مدت دوسال این افراد در کنارهم زندگی کنند .در غیر این صورت ویزای اقامت دائم فرد اسپانسرشونده پس گرفته می شود . در مورد افراد اسپانسرشونده ای که مورد آزار و سوء استفاده قرار گرفته باشند این موارد صدق نمی کند .

برای کنسل کردن اسپانسرشیپ کانادا همسر تنها در صورتی که کارت اقامت دریافت نشده باشد امکان پذیر خواهد بود .در این صورت اسپانسرکننده از طریق تکمیل فرم می تواند درخواست خود را ارسال نماید . چنان چه بعد از صدور اقامت دائم اسپانسرشیپ کانادا را کنسل نماید، فرد اسپانسر کننده باید به مدت سه سال تمامی تعهدات خود را اجرا کند . چنان چه یکی از شرایط زیر را داشته باشید قادر به اسپانسرکردن فرد جدید نخواهید بود.

  • در صورتی که قبلا تعهدی را داده باشید و آن را انجام نداده باشید ، اجازه اسپانسرکردن فرد جدید را ندارید .
  • اگر دادگاه حکمی را برای شما صادر کرده باشد که شما alimony یا کمک خرج فرزند خود را پرداخت نکرده اید امکان اسپانسرکردن فرد جدید را ممکن است نداشته باشید .
  • در صورتی که مرتکب به جرمی شده باشید که به اقوام یا امور جنسی مرتبط باشد ، با توجه به جرم این امکان وجود دارد که شما فرد دیگیر را نتوانید اسپانسر کنید .
  • اگر از دولت درخواست کمک به دلایلی غیر از از کارافتادگی کرده باشید . قادر به اسپانسر کردن فرد دیگر نخواهید بود .
  • اگر فردی را اسپانسر کرده باشید و او بعد از ورود به کشور کانادا از دولت درخواست کمک مالی کرده باشد ، ممکن است به شما امکان اسپانسرکردن فرد دیگر وجود نداشته باشد و هم چنین در این شرایط دولت تمام هزینه های کمک شده به فرد اسپانسر شده را از فرد اسپانسر کننده که متعهد شرایط موجود می باشد طلب خواهد کرد .

برای کسب اطلاعات بیش تر در مورد اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا می توانید با مشاورین ما در زمینه اقامت کانادا مشورت های لازم را داشته باشید .

 

 

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید