• 29 آبان 1398
  • +98 (021) 88743000

مهاجرت کاری به نیوزلند

مهاجرت کاری به نیوزلند

مهاجرت کاری به نیوزلند یکی از راه های اصلی مهاجرت به نیولند به منظور اخذ اقامت دائم نیوزلند می باشد . این کشور دارای جاذبه های طبیعی بسیاری از جمله رودخانه های مواج ، سواحل خوش منظره ، کوه های ناهموار و... می باشد . یکی از نمادهای ملی این کشور کیوی است .

در این مقاله شما را با راه های مهاجرت به نیوزلند از طریق تولد همسر یا ازدواج  ، مهاجرت از طریق خرید ملک ، مهاجرت کاری به نیوزلند و... آشنا خواهیم کرد .

مهاجرت کاری به نیوزلند از طریق تخصص یا کار

مهاجرت کاری به نیوزلند یکی از مسائلی است که ممکن است در ذهن افراد مطرح شود . در سال های اخیر کشور نیوزلند بین برنامه کاری و رفاه اجتماعی شهروندانش تعادل پایداری ایجاد کرده است . به طوری که کشور نیوزلند در این سال ها از نظر سازمان بهداشت جهانی به دلیل بالا بودن رفاه اجتماعی و استانداردهای سلامت رتبه برتری را کسب نموده است .

در این مدت کشور نیورلند بدون بحران اقتصادی پیش رفته است . به همین دلیل برای مهاجرت تحصیلی و افرادی که جویای کار ( مهاجرت کاری به نیوزلند ) هستند ، کشور نیوزلند مقصد مناسبی می باشد .

اخذ اقامت دائم از طریق مهاجرت کاری به نیوزلند

سیاست کاری در نیوزلند به گونه ای است که کارفرمایان می توانند نیروی کار مورد نیاز را از هر کشوری استخدام کنند تا از این طریق کمبود مهارت را در کشور خود جبران کنند . با اخذ ویزای کار نیوزلند شما می توانید به مدت سال با توجه به شرکتی که حامی مالی شماست کار کنید . ویزای کار نیوزلند یا ویزای مهارت نیوزلند یکی از ویزاهای دائم نیوزلند می باشد .

ویزای کار نیوزلند شباهت زیادی با ویزای کار استرالیا دارد و دارای پیچیدگی و مشکلات بسیار زیادی می باشد . اگر با مراحل اخذ ویزای نیوزلند آشنا نباشید ، ممکن است با داشتن شرایط قابل قبول شانس خود را از دست بدهید .  بنابراین قبل از اقدام بهتر است جهت مشاوره به موسسه حقوقی کانتیننتال مراجعه نمایید .

توجه داشته باشید ، در صورتی که پرونده شما در یکی از مراحل رد شود  ، ارسال مجدد آن بسیار دشوار است و می توان گفت شانس خود را برای مهاجرت به این کشور از دست داده اید .

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار نیوزلند

به منظور مهاجرت کاری به نیوزلند و اخذ ویزای کار نیوزلند باید مدارکی را ارائه دهید که این مدارک عبارتند از :

  • 2 قطعه عکس پاسپورتی
  • اصل و کپی پاسپورت
  • اصل و کپی مدارک هویتی مانند گواهی تولد
  • گذرنامه شما می بایست به مدت حداقل 3 ماه معتبر باشد.
  • گواهی سلامت
  • افرادی که طی 10 سال گذشته در کشوری اقامت داشته باشند ، باید گواهی عدم سوءپیشینه ارائه دهند .
  • ترجمه اسناد مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • پرداخت هزینه ویزا

معمولا مراحل صدور ویزا در مدت 2 سال و 4 ماه تکمیل می شود . در این مدت می توانید اقدام به اخذ ویزاهای مختلف اقامتی دیگر نمایید ، که تعداد کمی می توانند آن ها را دریافت کنند .

شرایط کلی اخذ ویزا کار نیوزلند

  • سن فرد بین 20 تا 55 سال باشد .
  • سلامت عمومی
  • عدم سوء پیشینه
  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره 6.5

سازمان مهاجرتی نیوزلند یک سیستم امتیاز بندی برای ویزای مهارت نیوزلند تعریف نموده است . حداقل امتیازی که فرد برای اخذ ویزای کاری نیوزلند می تواند کسب کند 100 امتیاز می باشد و در صورتی که امتیاز او به 140 برسد شرایط بهتری خواهد داشت . هم چنین می تواند در مدت کوتاه تری برای مهاجرت کاری به نیوزلند اقدام نمایید .

نمره آیلتس در سیستم امتیاز بندی محاسبه نمی شود ، اما حداقل نمره 6.5 لازم است . هم چنین می توانید مبلغی را که توسط دولت نیوزلند تعیین شده را پرداخت نمایید و بعد از مهاجرت اقدام به آموزش زبان انگلیسی نمایید .

از موارد مهم امتیاز بندی ویزای تخصصی نیوزلند سابقه کار و رشته تحصیلی فرد می باشد . در صورتی که رشته شما جزء مواردی که دولت نیوزلند تعیین کرده است باشد ، امتیاز بالایی را کسب خواهید کرد .

توجه داشته باشید که برخلاف کشور کانادا و استرالیا که تنها رشته های خاص را پذیرش می کنند ، کشور نیوزلند چنین شرایطی ندارد و شما با هر رشته ای می توانید ، جهت اخذ ویزای کاری نیوزلند و مهاجرت به نیوزلند اقدام نمایید .

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید