• 28 خرداد 1398
  • +98 (021) 88743000

اخذ اقامت و تابعیت نیوزلند

اخذ اقامت و تابعیت نیوزلند

در گذشته به منظور اخذ تابعیت نیوزلند و مهاجرت به نیوزلند ، قوانین متنوعی وجود داشته است . اتباع کشورهای انگلستان و جمهوری ایرلند که با کشور نیوزلند منافع مشترکی دارند ، می توانستند به راحتی اقدام به اخذ تابعیت نیوزلند نمایند . در قانون تابعیت نیوزلند برای متقاضیان مدت زمانی برای سکونت در نظر گرفته نشده است . هم چنین متقاضی باید به مدت 5 سال در کشور نیوزلند اقامت داشته باشد . در ادامه این مقاله در رابطه با قانون اقامت و تابعیت نیوزلند اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد .

اقامت و تابعیت نیوزلند

امروزه می توانید با به کارگیری روش های مختلف اقدام به اخذ اقامت و تابعیت نیوزلند نمایید . دولت کشور نیوزلند مزایای متنوع و گوناگونی را برای متقاضیانی که قصد اخذ تابعیت نیوزلند را دارند ، در نظر گرفته است . اگر افراد مدت طولانی تری در کشور نیوزلند اقامت داشته باشند ، بنابراین باید هزینه ی بیشتری را متقبل شوند . در نتیجه مزایای بیشتری به افراد تعلق خواهد گرفت .

در صورتی که قصد دارید به عنوان یک فرد بومی در کشور نیوزلند زندگی کنید ، توجه داشته باشید که بهترین گزینه انتخابی برای شما همین امر خواهد بود . به منظور اخذ تابعیت دائم نیوزلند

کسب اقامت و تابعیت نیوزلند از طریق تولد فرزند

به طور کلی هر شخصی که در نیوزلند متولد شده باشد ، حتی اگر یکی از والدین آنها مقیم دائم نیوزلند یا استرالیا باشند ، تابعیت نیوزلند را کسب خواهند کرد . البته این راه کار شامل حال فرزندان ماموران سیاسی و دولت ها نمی شود .

کسب اقامت و تابعیت نیوزلند از طریق کار

ویزای کاری نیوزلند برای افراد با مهارت و افرادی که از طریق کارفرمای معتبر پیشنهاد کاری داشته باشند ، صادر می شود .

اخذ اقامت و تابعیت نیوزلند از طریق کار با سرعت بیشتری انجام می شود . اما افراد مهاجر باید علاوه بر داشتن مهارت کافی از طریق کارفرما دعوت نامه کاری دریافت کرده باشند . هم چنین اگر شما دارای شغلی باشید و کارفرمای شما شخص معتبری باشد  ، می توانید با شرح علایق خود ، برای کسب اقامت دائم نیوزلند اقدام نمایید . اخذ این نوع اقامت به مدت 2 سال طول می کشد .

اعطای اقامت و تابعیت نیوزلند

یکی دیگر از راه های کسب اقامت و تابعیت نیوزلند اجازه اقامت و سکونت در نیوزلند به مدت پنج سال است . افرادی که قبل از 21 آوریل 2005 بتوانند گواهی اقامت دائم را ارائه دهند و یا موافقت دولت نیوزلند را جهت اقامت کسب نمایند ، می توانند بعد از 3 سال اقامت دائم برای اخذ اقامت و تابعیت نیوزلند اقدام نمایند . البته توجه داشته باشید که این شرایط بعد از اول ژانویه 2010 منقضی شده است .

افرادی که بدون اخذ مجوز قانونی در نیوزلند اقامت دارند ، مشمول این قوانین نمی شوند و موفق به کسب اقامت نخواهند شد .

شرایط اعطای تابعیت و اقامت در نیوزلند

در صورتی که قصد داشته باشید از طریق تحصیل تابعیت نیوزلند را کسب نمایید ، داشتن شرایط ذیل ضروری می باشد :

  1. به مدت سه سال تمام در نیوزلند اقامت داشته باشید .
  2. از شخصیت اخلاقی خوبی برخوردار باشید .
  3. داشتن اطلاعات کافی
  4. بر زبان انگلیسی تسلط داشته باشید .
  5. اثبات مسئولیت پذیری
  6. مخارج خود و خانواده را بتوانید تامین کنید .
  7. از مزایا و امتیازات اقامت و تابعیت نیوزلند اطلاعات کافی داشته باشید .
  8. شرکت در مراسم تابعیت

استثنائات بر مقررات اقامت مداوم در نیوزلند

مواردی وجود دارد که اگر شما آن ها را دارا باشید دیگر نیازی به داشتن مدت زمان اقامت در نیوزلند نخواهید داشت :

  1. شهروند ساموآ باشید .
  2. کسانی که بین سال های 1949 تا 1977 خارج از نیوزلند از مادر نیوزلندی متولد شده اند .
  3. کسانی که توسط اتباع نیوزلندی به فرزند خواندگی پذیرفته شده اند .
  4. فرزندان اتباع نیوزلند که در خارج از کشور نیوزلند متولد شده اند .

تبدیل اقامت به تابعیت نیوزلند

اگر در یک کشور غیر از کشور خود ساکن هستید ممکن است قصد داشته باشید جزئی از اتباع آن کشور باشید . زیرا اخد تابعیت هر کشوری امتیازاتی را به همراه خود دارد .

به عنوان مثال کسب تابعیت نیوزلند امتیازات ذیل را به همراه خود خواهد داشت :

  1. برای همیشه می توانید در این کشور زندگی کنید .
  2. آزادانه خارج از مرزهای نیوزلند سفر کنید .
  3. در رشته های مختلف ورزشی به عنوان نماینده حضور داشته باشید .
  4. می توانید در رشته های مختلف ادامه تحصیل بدهید .
مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید