• 28 مرداد 1398
  • +98 (021) 88743000

شرایط ویزای تحصیلی نیوزلند

شرایط ویزای تحصیلی نیوزلند

اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی نیوزلند را دارید ، بهتر است بدانید نیوزلند نیوزلند یک کشور جزیره ای است و حدود پنج میلیون نفر جمعیت دارد. به دلیل پیوند پایداری که کشور نیوزلند با کشور انگلستان دارد ، زبان انگلیسی به عنوان اولین زبان ملت و زبان استاندارد دانشگاه های نیوزلند مورد تایید می باشد.

شرایط ویزای تحصیلی نیوزلند

هنگام ورود به نیوزلند در ابتدا باید برای دریافت مجوز ورود اقدام نمایید. اگر شرایط ذیل را رعایت نکنید در خواست ورود شما رد خواهد شد :

  1. برآورده کردن الزامات شخصیتی اداره مهاجرت
  2. شرایط شما از زمان صدور روادید تغییر نکرده باشد.
  3. مدرکی از اثبات بودجه مورد نیاز شرایط ویزای تحصیلی نیوزلند
  4. گرفتن عکس
  5. ارائه اثر انگشت
  6. اسکن رادیوگرافی

دانشگاه های معتبر جهت اخذ ویزای تحصیلی نیوزلند

دانشگاه های نیوزلند به دلیل امکان تحصیل زبان انگلیسی از مقطع ابتدایی و پایین بودن توان دلار این کشور گزینه مناسبی جهت اخذ ویزای تحصیلی نیوزلند می باشند.

  1. دانشگاه اوکلند (University of Auckland)

دانشگاه اوکلند در سال 1883 تاسیس شده و یکی از بزرگترین و معتبرترین دانشگاه های نیوزلند می باشد. اوکلند یک دانشگاه بین المللی و جزء صد دانشگاه برتر جهان است. این دانشگاه از دانشکده حقوق ، دانشکده آموزش و پرورش ، دانشکده پزشکی ، دانشکده اقتصاد ، دانشکده هنر ، دانشکده مهندسی و دانشکده علوم پایه تشکیل شده است. دانشگاه اوکلند امکانات خوابگاهی در اختیار دانشجویان قرار می دهد.

  1. دانشگاه اوتاگو (University of Otago)

دانشگاه اوتاگو در سال 1869 تاسیس شده است. این دانشگاه یک موسسه غیرانتفاعی عمومی است که در محوطه شهر بزرگ دانیدین واقع شده است . اوتاگو قدیمی ترین دانشگاه نیوزیلند است. این دانشگاه در زمینه هنر ، حقوق ، پزشکی و موسیقی فعالیت می کند. دانشگاه اوتاگو از دانشکده تجارت و بازرگانی ، دانشکده علوم پزشکی و بهداشت ، دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده علوم پایه تشکیل شده است.

  1. دانشگاه لینکلن (Lincoln University)

دانشگاه لینکلن در سال 1878 به عنوان دانشکده کشاورزی فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 1990 به یک دانشگاه ملی و مستقل تبدیل شد. دانشگاه لینکلن از دانشکده کشاورزی ، دانشکده تجارت و بازرگانی ، دانشکده حسابداری ، دانشکده مدیریت ، دانشکده علوم کامپیوتر ، دانشکده محیط زیست ، دانشکده علوم اجتماعی ، دانشکده معماری تشکیل شده است.

  1. دانشگاه کنتربری (University of Canterbury)

دانشگاه کانتربری در مرکز کریست چرچ واقع شده است. این دانشگاه از سال 2013 تا به حال یک کالج بین المللی داشته است که گواهینامه مطالعات پایه را ارائه می دهد و زبان انگلیسی و مهارت های علمی را تدریس می کند. دانشگاه کنتربری از دانشکده هنرهای زیبا ، دانشکده بازرگانی و اقتصاد ، دانشکده مهندسی ، دانشکده آموزش ، دانشکده علوم ، دانشکده حقوق تشکیل شده است.

دانشگاه کنتربری اولین مدرسه هنر در نیوزیلند را تأسیس کرد که امروز همچنان به شکوفایی خود ادامه می دهد.

  1. دانشگاه مسی (MASSEY University)

دانشگاه مسی یکی از بزرگترین دانشگاه های نیوزلند به شمار می آید . این دانشگاه دارای 3 دانشکده در شهرهای اوکلند ، ولینگتون و پالمرزتون می باشد. دانشگاه مسی دارای بزرگترین کالج تجارت در نیوزلند می باشد. دانشگاه مسی از دانشکده هنرهای زیبا ، دانشکده بازرگانی و تجارت ، دانشکده آموزش و پرورش ، دانشکده علوم پایه ، دانشکده جامعه شناسی و دانشکده علوم اجتماعی تشکیل شده است.

لیست دانشگاه های برتر نیوزلند

Auckland University of Technology

Auckland University

Otago University
 Canterbury University
 Lincoln University
 Massey University
 Wellington University
Waikato University
 Whitireia Polytechnic
 Otago Polytechnic
 Aoraki Polytechnic
 Christchurch Polytechnic
Tai Poutini Polytechnic
 Tairawhiti Polytechnic
 Bay Polytechnic
 Northland Polytechnic
 Waikato Inst of Technology
 Wellington Inst of Technology
 Southern Inst of Technology
 Waiariki Inst of Technology
Manukau Inst of Technology
 Unitec Inst of Technology
Nelson Malborough Inst of Technology

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی نیوزلند

در صورتی که قصد ادامه تحصیل در کشور نیوزلند را دارید باید مدارک و فرم هایی را به سفارتخانه نیوزلند ارائه دهید. مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی عبارتند از :

  1. پاسپورت معتبر
  2. فرم تکمیل شده برای اخذ ویزای تحصیلی
  3. رسید پرداخت هزینه قبل از مصاحبه (156 دلار)
  4. محل اسکان خود را مشخص کنید.
  5. نامه ی قبولی را از دانشگاه مورد نظر دریافت کنید.
  6. گواهی سلامت
  7. دو قطعه عکس
  8. آخرین مدرک تحصیلی
  9. نمره ی قبولی در امتحان آیلتس
  10. تمام مدارک ذکر شده اسکن شده باشند.
مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید