• 28 مرداد 1398
  • +98 (021) 88743000

ویزای کاری نیوزلند

ویزای کاری نیوزلند

ویزای کار نیوزلند به نام های دیگری چون ویزای تخصصی نیوزلند ، ویزای مهارت و .. بیان می شود و جزء ویزاهای اقامت دائم این کشور محسوب می شود .افرادی که قصد تجارت در این کشور را دارند و یا با سرمایه گذاری می خواهند در این کشور اقامت داشته باشند ، می توانند از طریق درخواست ویزای کاری نیوزلند اقدام کنند .در ادامه توضیحات بیش تری در مورد شرایط و نحوه اخذ ویزای کاری نیوزلند برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد، با کانتیننتال همراه باشید .

شرایط کلی اخذ ویزای کاری نیوزلند 

ویزای کار نیوزلند همانند ویزای کار استرالیا سختی ها و مشکلات خاص خود را دارد. در ابتدا به نظر می رسد که مراحل مختلف اخذ ویزای کار نیوزلند مشخص بوده و در صورتی که اشخاص از تجربه کافی در این زمینه برخوردار نباشند ، چنان چه شرایط لازم را برای مهاجرت به کشور نیوزلند نداشته باشند ، شانس خود را از دست خواهند داد . پیشنهاد کانتیننتال به افرادی که قصد مهاجرت به کشورهایی چون کانادا ، استرالیا و نیوزلند دارند این است که حتما قبل از اقدام به مهاجرت از مشاوره های مشاورین این مجموعه بهره مند شوند .

این نکته نیز قابل ذکر است در صورتی که پرونده مهاجرت شخصی در هر مرحله رد شد ، شرایط سخت تر و پیچیده تری برای ارسال مجدد پرونده به وجود می آید و به طور کلی می توان گفت که شخص شانس مهاجرت خود را به کشور مقصد از دست خواهد داد . حال می خواهیم به بررسی تخصصی ویزای کاری نیوزلند بپردازیم :

اخذ ویزای کار یکی از مناسب ترین برنامه های مهاجرتی برای افرادی که قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را دارند ، می باشد . البته شرایط اخذ ویزای کاری نیوزلند همانند سایر کشورها آسان نبوده و باید از لحاظ شرایط تحصیلی ، سنی ، مهارت و زبان بسیار خوب بهره مند بود تا بتوان از طریق اخذ ویزای کاری در این کشورها اقامت دائم دریافت کرد .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری نیوزلند

اولین شرط برای اخذ ویزای کاری نیوزلند ، شرایط سنی مناسب می باشد . افرادی که قصد کهاجرت به نیوزلند از طریق دریافت ویزای کاری هستند بایستی زیر 55 سال سن داشته باشند . علاوه بر شرایط سنی مناسب ، شرایط تحصیلی و مهارت های و پیشنهاد کاری همگی می تواند شانس افراد را براساس سیستم امتیازبندی مشخص کند . اکثر افراد هر ساله جهت ورود و اقامت در نیوزلند از طریق اخذ ویزای کار یا سرمایه گذاری و تحصیلی می توانند اقدام کنند .

امتیازات لازم جهت دریافت ویزای کار در نیوزلند

  • سن
  • تحصیلات
  • مهارت
  • شرایط همسر
  • پیشنهاد شغلی مناسب

چنان چه افرادی که قصد مهاجرت به نیوزلند را دارند طبق موارد بالا به حداقل امتیاز 160 برسند می توانند شانس خود را جهت اقامت در کشور نیوزلند محک بزنند . نیوزلند کشوری است که طیف گسترده ای از ویزاهای کاری را به افراد ارائه می دهد که اکثر این ویزاها موقتی بوده و تنها بعضی از آن ها می توانند به اقامت دائم در این کشور منجر شود .

مزایای دریافت ویزای کاری نیوزلند

مهم ترین مزیت اخذ ویزای کاری در نیوزلند ، همراه داشتن خانواده خود از همان ابتدای ورود به کشور می باشد . در بسیاری از ویزاهای کاری نیوزلند افراد می توانند خانواده خود را از همان ابتدا در کنار خود داشته باشند و همسر و فرزندان در زمان اقامت می توانند از شرایط زندگی ، تحصیلی و خدماتی دولتی کشور نیوزلند بهره مند شوند .

کلام پایانی

هر ساله لیست مشاغل تغییراتی را به همراه دارد . پیشنهاد مشاورین ما این است چنان چه قصد مهاجرت و اقامت به کشورهای اروپایی را دارید و تمایل به اخذ ویزای کار هستید، می توانید زمان لازم را جهت اقدام و جمع آوری مدارک مورد نیاز اختصاص دهید .روند تکمیل پرونده ویزای کاری نیوزلند متفاوت می باشد و ممکن است یک الی دو سال طول بکشد. برای اطلاع از سایر شرایط شغلی در نیوزلند و قوانین موجود در این کشور و شرایط مختلف ویزای کاری می توانید با با مجموعه مشاورین ما در تمامی ایام هفته به صورت رایگان در تماس باشید و از شرایط کاری سایر کشورها و برنامه های مهاجرتی آن ها اطلاعات مفیدی را کسب نمایید .

مشاورین اقامت کانادا و اقامت استرالیا ارائه کننده انواع خدمات مهاجرت و متخصص در خصوص مدیریت تجاری ، تحقیقات و توسعه ، انتقال تکنولوژی ، ارزشمندی و تضمین سرمایه می باشد . جهت کسب اطلاعات بیش تر و مشاوره با گروه مشاوران حقوقی شرکت می توانید با شماره تلفن های موجود در سایت تماس حاصل نمایید . 

 

مهاجرتی موفق و مطمئن را با مشاورین مهاجرت کانادا - استرالیا تجربه کنید

هم اکنون تماس بگیرید